Road to the OMSK JCWC 2013: 3.0

Kovatasoinen turnaus

Joukkueena olemme aloittaneet turnauksen erinomaisesti. Pelasimme kaksi loistavaa ottelua, aivan maailman kärkiseuroja vastaan. Ja mikä vielä hienointa molemmat ottelut olivat erittäin kovatasoisia ja tasaväkisiä, joista punnersimme voitot ottelun loppuhetkillä. Osasimme myös eilen osoittaa sen, että mitä olet valmis antamaan pelille, niin sen myös saat. Emme ansainneet missään vaiheessa voittoa ja Venäjän kovatasoista MHL liigaa pelaava Dynamo-Shinnik oli valmiina taistelemaan omasta jatkopaikasta.

Pelin jälkeen kävimme tunneskaalojen korkeakoulun. Mahdollisuutemme oli omissa käsissä ennen ottelua, mutta emme ollut joukkueena valmiita osoittamaan sitä kentällä. Pitkän (1,5h) ja monivaiheisten selvitysten jälkeen saimme selville jatkopaikkamme. Vaihe sisälsi jo varmaa putoamista, jos Ruotsi voittaisi ja varmaa jatkopaikkaa kävisi pelissä miten tahansa. Kyse oli maalieroista. Siis lasketaanko kaikki alkusarjan otteluiden vai vaan keskinäisten otteluiden maalierot, jos kolme joukkuetta päätyy samoihin pisteisiin. Englanninkielisessä versiossa ei puhuttu keskinäisistä otteluista ja näin ollen meitä oltiin tiputtamassa. Mutta tulkkimme avulla selvitimme, että mitä lukee venäjänkielisessä versiossa. Siinä luki selvästi että maalieroon lasketaan vain keskinäisten otteluiden tulokset. Näin ollen meidän lukemamme olisi ollut 0 ja Dynamon -2.

Illan vastustaja on USA:n kovimman junioriliigan mestari Dubuque Fighting Saints. Vastus on mitä mainioin haaste joukkueellemme. Olemme päässeet siis erittäin kovaan joukkoon ja valmiina taistelemaan parhaimmasta mahdollisesta tuloksesta.

Nostakaamme siis katseet kohti tulevaa. Rohkeasti ja yhdessä!!

Terveisin, HPK-A

HPK pelaa välieräottelunsa tänään torstaina klo 15.00 Suomen aikaa. Ottelua voi seurata Youtuben kautta. Toinen välieräottelu on alkanut klo 11.00 Suomen aikaa ja näkyy myös samasta linkistä.

HPK 29.8.2013

29.08.2013 08:41

Jaa artikkeli: