HPK-TV

BioRex otteluennakko HPK-HIFK 28.11.2020 - Lehtola

HPK kohtaa HIFK:n illan ottelussa. BioRex otteluennakossa aamutreenin jälkeen HPK:n video- ja maalivahtivalmentaja Juha Lehtola. Mitä on teroittettu iltaan, Lehtolan pika-analyysi Emil Larmin otteista tähän asti ja vielä tieto siitä, kuka oli HPK-kasvatin suosikki Kerhon maalivahdeista hänen nuoruudessaan.

BioRex otteluennakko HPK-HIFK 28.11.2020 - Kontiola

HPK ja HIFK iskevät yhteen lauantai-iltana Pohjantähti Areenassa. BioRex otteluennakossa koko alkukauden HPK:n kultakypärää kantanut Petri Kontiola. Kokenut Konna tietää, että poppaskonsteja ei ole vaan arjen tekeminen ratkaisee suunnan muuttumisen.

BioRex otteluennakko Jukurit-HPK 25.11.2020 - Turunen

HPK vierailee Mikkelissä Jukureiden vieraana keskiviikkoiltana. BioRex otteluennakossa tälle kaudelle vaihtoaitioon palannut valmentaja Timo Turunen.

Lehdistötilaisuus HPK-TPS 21.11.2020

HPK-TPS-ottelun lehdistötilaisuudessa molempien joukkueiden päävalmentajat.

BioRex otteluennakko HPK-TPS 21.11.2020 - Tiilikainen

HPK palaa kotijäälleen lauantain kamppailussa TPS:ää vastaan. BioRex otteluennakossa HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen kertoo kokoonpanomuutoksista ja totetaa tänään olevan kasvojen pesun paikka joukkueelle kotiyleisön edessä. HPK:n kokoonpanoon palaa varakapteeni Jere Innala. Yhteensä Kerholla on kokoonpanossa 11 hyökkääjää ja seitsemän puolustajaa. Maalia vartioi Emil Larmi. Liput otteluun nappaat tuttuun tapaan lippu.fistä!

BioRex otteluennakko Lukko-HPK 20.11.2020 - Tiilikainen

HPK matkaa Raumalle perjantain vierasotteluun. BioRex otteluennakossa päävalmentaja Tiilikainen kertaa aamujään tapahtumat ja avaa iskunpaikat illan ottelun osalta.

Lehdistötilaisuus HPK-JYP 18.11.2020

HPK ja JYP ratkaisivat paremmuuden rankkareiden kautta marraskuisessa keskiviikkoillassa. HPK:n molemmat maalit viimeisteli Joona Monto.

BioRex otteluennakko HPK-JYP 18.11.2020 - Tiilikainen

HPK ja JYP kamppailevat keskiviikkoiltana Pohjantähti Areenassa tuiki tärkeistä sarjapisteistä. HPK on ottanut pisteitä viidestä viimeisestä ottelustaan, mutta pistetahdin olisi hyvä kiihtyä. JYP on kerännyt 16 pistettä ja on sarjataulukon sijalla 11. Kotijoukkueella kasassa on 13 pistettä ja se oikeuttaa sijaan 14.

BioRex otteluennakko KooKoo-HPK 14.11.2020 - Puustinen

HPK matkustaa KooKoon vieraaksi lauantain otteluun. BioRex otteluennakossa eilen maalin tehnyt Valtteri Puustinen.