HPK-TV

BioRex otteluennakko TPS-HPK 17.2.2020 - Bordson

Rob Bordson liittyi HPK:n joukkueeseen siirtorajan kynnyksellä lauantaina. Tänään maanantaina Bordson ottaa paikkansa Kerhon ykköskentän keskeltä Turussa. Sunnuntaina nauhoitetussa BioRex otteluennakossa Bordson kertoo saapumisestaan Kerhoon ja tyylistään pelata. Katso video tämän artikkelin lopusta.

Lehdistötilaisuus HPK-Jukurit 14.2.2020

HPK otti perjantai-iltana kolme pistettä Jukureiden kustannuksella Pohjantähti Areenassa. Lehdistötilaisuudessa joukkueiden päävalmentajat. Kaikki Liigavideot maksutta: www.telia.fi/liigavahti

BioRex otteluennakko HPK-Jukurit 14.2.2020 - Ikonen

HPK:n tuore hankinta Ossi Ikonen BioRex otteluennakossa. Millainen Ikosen alkukausi on ollut ja mitä hän tuo joukkueeseen? Vastaukset videolta!

BioRex otteluennakko Ässät-HPK 7.2.2020 - Lehtola

HPK:n video ja maalivahtivalmentaja Juha Lehtola teki kasvattiseuransa kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Miten Lehtola kommentoi jatkoa ja maalivahtien valmennus- ja peluutusvalintoja? Vastaukset näihin BioRex otteluennakosta.

Lehdistötilaisuus HPK-HIFK 5.2.2020

HIFK otti keskiviikkona voiton Pohjantähti Areenassa. Lehdistötilaisuudessa HIFK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen ja HPK:n valmentaja Juuso Nieminen.

BioRex otteluennakko HPK-HIFK 5.2.2020 - Nieminen

HPK ja HIFK iskevät tänään yhteen Pohjantähti Areenassa. HPK:n joukkueeseen liittyy Valtteri Parikka viikon mittaisella lainasopimuksella paikkaamaan puolustajapulaa, joka syntyy maajoukkuekutsujen vuoksi. Myös penkin takana nähdään vahvistus, kun Niko Kapanen ottaa paikkansa vaihtoaitiossa. HPK:sta Antti Pennanen ja Antti Miettinen ovat myös maajoukkueiden mukana. HPK:n päävalmentajana tällä viikolla toimii Juuso Nieminen ja ottaa haltuunsa myös BioRex otteluennakon.

Lehdistötilaisuus HPK-Kärpät 31.1.2020

Kärpät otti back-to-back viikonlopun ensimmäisestä ottelusta voiton Pohjantähti Areenassa. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Mikko Manner ja Antti Pennanen. Kaikki Liigavideot maksutta www.telia.fi/liigavahti

BioRex otteluennakko HPK-Kärpät 31.1.2020 - Krivosik

HPK ja Kärpät pelaavat back-to-back viikonlopun! Taisto alkaa perjantaina Pohjantähti Areenassa. BioRex otteluennakossa HPK:hon 17-vuotiaana saapunut Filip Krivosik. Mitä Krivo tuumaa ajastaan Kerhossa ja Slovakian maajoukkuedebyytistään?

BioRex otteluennakko KooKoo-HPK 25.1.2020 - Nieminen

BioRex otteluennakossa HPK:n valmentaja Juuso Nieminen on mystisellä tuulella, mutta tenttaamalla saatiin jotakin irti. KooKoon erinomaisuudessa piilee myös haavoittovuus.