HPK-TV

HPK mestaruusvideo 2019

HPK:n tie mestaruuteen oli monien mielestä sensaatiomainen. Kerhon mestaruusvideo on myös erityinen. Siinä kuulet mm. Antti Pennasen pelipalaverin sekä ottelun tsemppipuheen!

HPK mestaruuskuva-albumi 2019

Suomen mestarit 2019 suosikkikuvat mestaruushumusta.

BioRex otteluennakko JYP-HPK 13.9.2019 - Miettinen

HPK pelaa kauden toisen ottelunsa perjantaina, kun matka vie Jyväskylään JYPin vieraaksi! HPK pelasi mainiota lätkää eilen ja tänään on sytyttävä samaan liekkiin uudelleen!

Lehdistötilaisuus HPK-Kärpät 12.9.2019

Juhlallinen ja draamantäyteinen ilta Pohjantähti Areenassa avasi Liiga-kauden torstaina. Vierasjoukkue oli maalin verran vahvempi. Ottelun lehdistötilaisuus videon muodossa. Katso kaikki Liiga-videot maksutta: www.telia.fi/liigavahti

BioRex otteluennakko HPK-Kärpät 12.9.2019 - Pennanen

HPK:n 90-vuotisjuhlakausi on valmiina alkamaan tänään mestaruusviirin nostolla! BioRex otteluennakossa HPK:n päävalmentajan Antti Pennanen.

Skogsterin juhlakauden avaus - Niklas Friman

90-vuotisjuhlakauteen HPK:n johdattaa kapteeni Niklas Friman. Millaisin tavoittein kapteeni lähtee kauteen ja millaisen joukkueen kapteeni hän on? Katso Skogsterin juhlakauden avausvideo!

Skogsterin juhlakauden avaus - Antti Toivanen

HPK:n juhlakausi alkaa 12.9.2019 mestaruusviirin nostolla. HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen katsoo menneeseen ja tulevaan talouden sekä juhlakauden teemojen osalta. Katso Skogsterin juhlakauden avausvideo!

Skogsterin juhlakauden avaus - Mika Toivola

HPK:n juhlakausi alkaa 12.9.2019 mestaruusviirin nostolla. Mitä pohdiskelee alkavasta kaudesta HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola?

Lehdistötilaisuus CHL HPK-EV Zug 7.9.2019

HPK kärsi tappion neljännessä CHL-ottelussa ja paikka Champions Hockey Liigan playoffseissa jäi haaveeksi. Illan lehdistötilaisuudessa joukkueiden päävalmentajat.