HPK-TV

Lehdistötilaisuus HPK Lukko 14.1.2022

HPK-Lukko-ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus.

BioRex otteluennakko HPK-Lukko 14.1.2022 - Pikkarainen

BioRex otteluennakossa HPK:n päävalmentaja Jarno Pikkarainen ottaa kiinni viikon ensimmäiseen otteluun ja ennakoi tietysti myös tätä iltaa!

Lehdistötilaisuus HPK-Jukurit 11.1.2022

HPK nappasi täyden pistepotin Jukureilta Pohjantähti Areenassa. Ottelun jälkeen kommenttinsa antoivat Jarno Pikkarainen ja Olli Jokinen.

BioRex otteluennakko HPK-Jukurit 11.1.2022 - Pihlström

HPK saa vastaansa hirmulennossa olevan Mikkelin Jukurit tiistai-iltana Pohjantähti Areenassa. BioRex otteluennakossa HPK:ssa niin hyökkääjän kuin puolustajan roolia tällä kaudella vetänyt Antti Pihlström. Miten Pihlström näkee nykyliigan pitkän KHL-rundinsa jälkeen ja millaisen arvosanan kokenut peluri antaa itselleen kauden ollessa hieman yli puolivälin?

Lehdistötilaisuus Tappara-HPK 8.1.2022

Tappara otti lisäpisteen jatkoajalla HPK:n ensimmäisessä vierailussa Nokia Arenalla! Valmentajien kommentit pelistä.

BioRex otteluennakko Tappara-HPK 8.1.2022 - Lehtola

BioRex otteluennakossa tänään keskeytyneistä U20 MM-kisoista kotiin ja joukkueen vahvuuteen palannut Juha Lehtola. Millaisia mietteitä maalivahtivalmentajalla on kisojen keskeytyksestä, HPK:n maalivahtivalmennuksesta ja väliaikaisesta vaihtoaition valloituksesta? Luvassa on HPK:n ensimmäinen vierailu Tampereen Nokia Arenalle. Vastassa Tappara ja kiekko jäähän klo 17.00!

HPK U20 harjoittelee ulkojäillä

HPK U20 -joukkue on siirtynyt ulkojääharjoitteluun tällä viikolla. Aluehallintoviraston päätöksellä jäähallin ovi ei aukea U20-ikäisille pelaajille Kanta-Hämeessä. Kerhon joukkue on harjoitellu tällä viikolla kuivaharjoittelunsa kotona erilaisin menetelmin ja jääharjoittelua on tehty Ojoisten jäädytetyllä ulkokentällä. Tässä videopaloja ulkojäiltä.

Lehdistötilaisuus SaiPa-HPK 5.1.2021

Keskiviikkona pelattiin Lappeenrannassa maalirikas ottelu, josta vierailija HPK nappasi täydet pisteet vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen. Ottelun lehdistötilaisuudessa valmentajien kommentit.

BioRex otteluennakko SaiPa-HPK 5.1.2022 - Nenonen

HPK matkustaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi vuoden 2022 ensimmäiseen otteluun. HPK majailee sarjataulukon sijalla 10, SaiPa taas sijalla 13. BioRex otteluennakossa HPK:n kapteeni Markus Nenonen.