HPK-TV

Lehdistötilaisuus HPK-Sport 12.10.2019

Lehdistötilaisuus HPK-Sport -ottelun päätteeksi. Kaikki Liiga-videot maksutta www.telia.fi/liigavahti.

BioRex otteluennakko HPK-Sport 12.10.2019 - Miettinen

Pelin iloa, toteaa Antti Miettinen BioRex otteluennakossa. Sitä on tänään luvassa, kun perhepelissä vastakkain asettuvat HPK ja Sport.

BioRex otteluennakko TPS-HPK 11.10.2019 - Pennanen

HPK matkustaa Turkuun perjantai-illan taisteluun. BioRex otteluennakossa Antti Pennanen kertoo, miten TPS on muuttunut sitten viime kevään ja mitkä ovat illan teemat.

Lehdistötilaisuus CHL HPK-Rungsted Seier Capital 8.10.2019

Hämeenlinnan tiistai-illassa nähtiin nuoruutta huokuva jääkiekko-ottelu, jossa kotijoukkue oli vahvasti kuskin paikalla. Illan lehdistötilaisuudessa joukkueiden päävalmentajat.

CHL otteluennakko HPK-Rungsted Seier Capital 8.10.2019 - Kanninen

HPK pelaa tämän kauden viimeisen kotiottelunsa Champions Hockey Liigassa tiistaina 8.10.2019. Otteluennakossa HPK:n hyökkääjä Henri Kanninen kertoo alkukaudesta, CHL-kokemuksesta ja pelin parantamisesta.

BioRex otteluennakko Ässät-HPK 5.10.2019 - Turunen

HPK pelaa poikkeuksellista neljän ottelun viikkoa. HPK:n fysiikkavalmentaja Timo Turunen avaa BioRex otteluennakossa pelaajien palautumista ja kommentoi illalla pelattavaa Ässät-HPK -ottelua.

Lehdistötilaisuus Ilves-HPK 4.10.2019

Ilves voitti HPK:n perjantai-iltana Hakametsässä. Kaikki Liiga-videot: www.telia.fi/liigavahti

BioRex otteluennakko Ilves HPK 4.10.2019 - Lehtola

HPK matkustaa Tampereelle ja pelaa viikon kolmannen ottelunsa Ilvestä vastaan. HPK:n video- ja maalivahtivalmentaja Juha Lehtola ennakoi ottelua BioRex otteluennakossa.

Lehdistötilaisuus HPK-JYP 2.10.2019

HPK otti kolme pistettä JYPin kustannuksella. Ottelun lehdistötilaisuus videolla. Kaikki Liiga-videot: www.telia.fi/liigavahti