Kausikortin kestotilausehdot

Ostaessaan kausikortin tilaaja sitoutuu jatkamaan kausikorttitilaustaan keskeytyksettä, ellei tilaaja peru tilaustaan kirjallisesti määräpäiviin mennessä. Tilaaja on myös tutustunut kausikorttihinnastoon, ja HPK:lla on oikeus mitätöidä kausikortti, mikäli sitä ei ole maksettu ajoissa.

Runkosarja ja playoffs

Lunastaessaan runkosarjan kausikortin tilaus jatkuu automaattisesti sekä playoffs-otteluihin että seuraavan kauden runkosarjaan, ellei peruutusta tehdä ilmoitettuihin päivämääriin mennessä (kts. alla).

Kausikortin peruuttaminen

Mikäli tilaaja ei halua lunastaa playoffs-kausikorttia, tulee peruutus tehdä kirjallisesti kaksi viikkoa ennen runkosarjan päättymistä. Jos tilaaja ei halua jatkaa enää runkosarjan kausikorttia kaudella 2023-2024, niin tilaus täytyy peruuttaa viimeistään 31.5.2023. Peruuttamatta jättämisestä lähtee kausikorttilasku automaattisesti ilmoitetun hinnaston mukaisesti.

Huomaathan, että pelkästään playoffs-kausikortin peruuttaminen ei peru seuraavan kauden runkosarjan kausikorttia vaan se tulee tehdä erikseen. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse [email protected].

Kausikorttipaikan vaihtaminen

Paikkaa voi vaihtaa yllä mainittuihin määräpäiviin mennessä, playoffseihin kaksi viikkoa ennen runkosarjan päättymistä sekä runkosarjaan toukokuukuun loppuun mennessä. Kausikorttipaikan vaihtaminen maksaa 20 €/kausikortti. Paikan vaihtaminen tapahtuu HPK:n toimistolla.

Hinnat ja tilausehtojen muuttaminen

HPK pidättää oikeuden muuttaa kausikorttien hintoja sekä tilausehtoja, mutta kuitenkin niin, että tilaajalla on vähintään kaksi viikkoa aikaa tehdä haluamiaan muutoksia. Hinnoista ja ehtojen muutoksista ilmoitetaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja kotisivuilla www.hpk.fi.

Poikkeustilanne ja muu ylivoimainen este

Mikäli kaikki alkavan kauden Liiga-ottelut perutaan kokonaan, niin kausikortista maksetut rahat palautetaan kokonaisuudessaan. Liiga-kauden aloituksen viivästyminen ei ole syy rahojen palautukselle, samoin kuin peruuntuneita harjoitusotteluja ei korvata. Mikäli runkosarjan kotiotteluita perutaan HPK:sta riippumattomista syistä (esimerkiksi viranomaismääräyksistä tai Liigasta johtuen), niin kausikortin lunastaneella on kolmen peruutetun ottelun hintainen omavastuu. Mahdolliset kausikorttihyvitykset HPK hyvittää kausikortin lunastaneelle, kun pelaamattomia otteluja on vähintään neljä kotiottelua.

Tietosuojaseloste

HPK käsittelee henkilötietoja seuraavasti: https://hpk.fi/tietosuojaseloste/