Ravintola

Kerhon lounasta tarjolla jälleen maanantaina 3.8.2020 alkaen!

Kerho-ravintola palaa arkeen pitkän tauon jälkeen maanantaina 3.8.2020! Lounasta tarjolla jälleen klo 10.30-14.00, kahvilapalvelut ja fanituotemyynti klo 8.30-15.00.

Lounasaikana asiakkaidemme käytössä on Kerho-ravintolan 130 istumapaikkaa, terassilla 32 sekä vieressä sijaitsevan klubiravintolan 80 istumapaikkaa. Voit siis saapua meille turvallisin mielin, turvaväleistä pystytään huolehtimaan Kerho-ravintolassa.

Saavuthan ravintolaamme vain terveenä ja muistathan pitää turvavälit niihin, jotka eivät kuulu seurueeseesi. Käytössä ovat lukuisat Pohjantähti Areenan käsienpesupisteet sekä käsien desinfiointipisteet. Henkilökuntamme huolehtii pintojen ja buffetin ottimien puhdistamisesta ja pesusta hygieniaohjeistuksien mukaisesti.

Kerho-ravintola, Pohjantähti Areenan sydän

Kerho-ravintola on Pohjantähti Areenan pääravintola ja se sijaitsee areenan pohjoispäädyn toisessa kerroksessa. Noin 150-paikkainen ravintola toimii arkipäivisin lounasravintolana ja peleissä anniskeluravintolana.

HUOM! Otteluiden aikana lapset pääsevät ravintolaan vain aikuisen seurassa (K-18)

_MG_0456

ravintolanetti

Pelien aikana ottelutapahtumien seuraaminen onnistuu ravintolan suurelta näytöltä. Kerho-ravintola soveltuu pelipäivinä hyvin esimerkiksi yritysasiakkaille, sillä ryhmät voivat tehdä Kerho-ravintolaan myös pöytävarauksia otteluiden ajaksi.

Kerho-ravintola myy myös lippuja HPK:n kotiotteluihin sekä HPK:n fanituotteita!

_MG_0473

 

Yhteystiedot

Kerho-ravintola
Pohjantähti Areenan aularakennus, 2 krs.
Poltinahontie 11

p. 045-773 21332
kerhoravintola(at)hpk.fi

Avoinna

MA – PE         8.30 – 15.00

sekä otteluiden aikana, lounasaika arkisin klo 10.30 – 14.00.

Kerho-ravintola ei myy lippuja otteluiden aikana eikä viikonloppuisin. Juhlapyhien ja ottelutaukojen aikana aukioloajat typistetysti.

 

Kerho-ravintolan Oiva-raportit löydät täältä.