Aitiomenut
Yksi ruokalaji / aitio
Annokset ovat ravintola-annoksia ja tarjolla buffet-muodossa.
Tilaukset tehdään 5 arkipäivää ennen ottelua. Ilmoitattehan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat
Aitiotarjoilut laskutetaan jälkikäteen.
Tilaukset:
Lisätiedot:
Henna Kivistö
040 905 1256
henna.kivisto(at)hpk.fi
MENU 15.11.2019 – 5.2.2020
Alkuruoat | |
---|---|
Kapteenin Kana-Ceasarsalaatti, patonki & levite (L, G) | 12,00 € /hlö |
Koutsin Kylmäsavulohirulla (L, G) | 10,50 € / hlö |
Pääruoat | |
---|---|
KERHON HOUKUTTELEVA HÄRKÄPATA | |
- Härkää punasipulikastikkeessa & pilahviriisi, salaatti (L, G) | 20,00 € / hlö |
TIKAN TULINEN TUULETUS | |
- Broilerinfile kermaisella pestokastikkella & pilahviriisi, salaatti (L, G) | 20,00 € / hlö |
LAITURIN LENNOKAS LÄMÄRI | |
- Porsaan sisäfilee BBQ-kastikkeella & valkosipuliperunat, salaatti (L, G) | 25,00 € / hlö |
INNALAN YLIVOIMAINEN PAAHTOPAISTI | |
- Chilimarinoitu paahtopaisti, oliivi-punaviinikastike & valkosipuliperunat, salaatti (L, G) | 27,00 € / hlö |
Jälkiruoat | |
---|---|
Kahvi | 2,00 € / hlö |
Tee | 1,50 € / hlö |
HPK-leivos (L) Vaalealla kakkupohjalla ananas-greippihillo- ja vaniljakreemitäyte. Marsipaanikuorrute | 6,50 € / hlö |
Juustokakku 14 hlö (L, G) | 91,00 € |
Kultasuklaan Rosette-suklaa 30 g (G) | 5,50 € / kpl |
Kerhon menu | |
---|---|
Kana-Ceasarsalaatti, patonki & levite (L, G) | |
Chilimarinoitu paahtopaisti, oliivi-punaviinikastike & valkosipuliperunat (L, G) | |
Kahvi & HPK-leivos (L) | 44,50 € / hlö |
Deluxe-menu | |
---|---|
Kuohuviini | |
Kana-Ceasarsalaatti, patonki & levite (L, G) | |
Chilimarinoitu paahtopaisti, oliivi-punaviinikastike & valkosipuliperunat (L, G) | |
Kahvi & HPK-leivos (L) | 49,50 € / hlö |