Aitiomenut

Yksi ruokalaji / aitio

Annokset ovat ravintola-annoksia ja tarjolla buffet-muodossa.

Tilaukset tehdään 5 arkipäivää ennen ottelua. Ilmoitattehan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat

Aitiotarjoilut laskutetaan jälkikäteen.

Tilaukset:

Tarjoilutilauslomake

Lisätiedot:
Henna Kivistö
040 905 1256
henna.kivisto(at)hpk.fi

MENU 1.10. – 18.12.

Alkuruoat
Kana-Ceasarsalaatti, patonki & levite (L, G) 12,00 € /hlö
Jokirapu-Ceasarsalaatti, patonki & levite (L, G)12,00 € / hlö
Pääruoat
MOLARIN MAKOISA MAKKARALAJITELMA
- Makkaralajitelma, siivet, perunasalaatti & sinappimajoneesi (L, G)21,00 € / hlö
PUUSTISEN PAREMPI BROILERI
- Pekonibroileri & aurajuustoperunat,salaatti (L, G)26,00 € / hlö
TIILIKAISEN TAKUUVARMA HÄRÄNRINTA
- Häränrintaa jaloviinakastikkeessa & valkosipuliperunat, salaatti (L, G) 28,00 € / hlö
Jälkiruoat
Kahvi2,00 € / hlö
Tee1,50 € / hlö
HPK-leivos (L, G). Vadelmamousseleivos6,50 € / hlö
Juustokakku 14 hlö (L, G)91,00 €
Kerhon menu
Kana-Ceasarsalaatti, patonki & levite (L, G)
Häränrintaa jaloviinakastikkeessa & valkosipuliperunat, salaatti (L, G)
Kahvi & HPK-leivos45,50 € / hlö
Deluxe-menu
Kuohuviini alkumalja
Kana-Ceasarsalaatti, patonki & levite (L, G)
Häränrintaa jaloviinakastikkeessa & valkosipuliperunat, salaatti (L, G)
Kahvi & HPK-leivos50,50 € / hlö