Mediatiedot

Median sisäänkäynti aularakennuksesta

Median yhteyshenkilö:
Kati Savolainen
GSM 044 096 4474
kati.savolainen(at)hpk.fi

Käytännön järjestelyt hallilla otteluiden aikana:
Lehdistöpäällikkö Antti Korpimaa
GSM 050 3770 454

Ritari-areenan mediapaikat sijaitsevat katsomossa C1, joka sijaitsee hallin pitkällä sivulla pohjoispäädyssä. Mediakatsomoon kuljetaan aularakennuksesta pääovesta, josta jatketaan Kerho-ravintolaan toiseen kerrokseen ja sieltä edelleen mediatilaan.
Selostamot (3 kpl) sijaitsevat mediatilan läheisyydessä B3-katsomossa, pohjoispäädyssä.

Ritari-areenan katsomokartta

RitariAreena

Aularakennus sijaitsee hallin pohjoispäädyssä (kuvasta katsottuna C1-katsomon oikealla puolella), Metritiski-areenan ja Ritari-areenan välissä.Kirjoittavan median paikat sijaitsevat katsomossa C1 (reunimmainen katsomo) ja radioselostajien paikat katsomossa B3.

Medialounas ennen kotiotteluita

HPK järjestää jokaista kotiottelua edeltävänä päivänä medialounaan. Lounastilaisuuden myötä HPK haluaa tarjota median edustajille mahdollisuuden kuulla joukkueen tuoreimmat kuulumiset sekä ennakkotunnelmat seuraavan päivän pelistä.

Medialounaalla on aina paikalla yksi HPK:n valmentaja ja yksi pelaaja. Tilaisuudet alkavat joukkueen aamuharjoitusten jälkeen. Tilaisuus järjestetään Ritariklubilla Ritari-areenan 2. kerroksessa.

Mediaopas

Peliasut: HPK:lla on kaksi peliasua. Kotipelelit HPK pelaa oransseilla ja vieraspelit valkoisilla paidoilla, joiden rinnassa on seuran perinteinen, pyöreä HPK-logo.

Logot: Pyöreä HPK-logo on HPK Liiga Oy:n virallinen ja ainut käytössä oleva logo.

Lataa painokelpoiset logot tästä

HPK-logot (Pyöreä logo, Kerho! logo zip-tiedosto)

Logoja saa käyttää ainoastaan HPK:ta koskevan uutisoinnin yhteydessä. Logojen käyttö muihin tarkoituksiin on kielletty.

Akkreditointi: Ottelupäivänä arkisin klo 14.00 mennessä. Viikonlopun otteluihin perjantaina klo 14.00 mennessä.

Akkreditointiosoite: www.sm-liiga.fi/media ja media(at)hpk.fi

Parkkipaikat: yleinen pysäköinti

Sisäänkäynti halliin: Pääsisäänkäynti sijaitsee Metritiski-areenan (vanha harjoitushalli) ja Ritari-areenan välissä aularakennuksessa.

Kulkureitti mediakatsomoon ja selostamoihin: Aulasta Kerho-ravintolaan toiseen kerrokseen, josta edelleen mediatilaan. Lehdistöpaikat sijaitsevat katsomossa C1, jonka takana on mediatila. Radioselostamot sijaitsevat päätykatsomossa B3, aivan lehdistöpaikkojen vieressä.

Kulkureitti kuvauspaikalle: Lehtikuvaajille ei ole määrättyä kuvauspaikkaa, kuvia voi ottaa esimerkiksi jäätasolla vaihtoaitioiden välissä.

Tv-kuvaajien kuvauspaikka on entisellä paikallaan aitiotasanteella kaukalon keskikohdassa. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevalle aitiotasanteelle pääsee aularakennuksen portaista.

Mediamateriaalin jakopiste: Mediatilassa.

Mediatilan varustelutaso: Sähköpistokkeita ja työtasoja on mediatilassa, sen sijaan puhelinpistokkeita ei ole. Median edustajien käytössä on teksti-tv. Katsomopaikoilla on pöytätasot. Mediatila on vartioitu, median ulkopuolisia henkilöitä ei sisään päästetä. Mediatilassa toimii langaton Internet, johon voi kerralla olla yhteydessä viisi tietokonetta. Erillisiä tunnuksia ei tarvita.

Siirtyminen pukukoppikäytävälle: Pukukoppikäytävälle kuljetaan ainoastaan entisen ravintola Alapesän kautta. Järjestysmiehet ja HPK:n edustajat auttavat tarvittaessa ja valvovat kulkua.

Ottelun jälkeiset käytännöt: Lehdistötilaisuus pidetään pukukopissa numero 2. Toimittajat pääsevät paikalle joukkueiden siirryttyä jäältä omiin pukukoppeihinsa. Haastattelupyynnöt voi esittää lehdistötilaisuuden pitäjälle.

Haastattelupisteiden sijainti: Lehdistötilaisuus pidetään pukukopissa nro 2. Pelaajien haastattelut samassa tilassa lehdistötilaisuuden jälkeen. Vierasjoukkueen pelaajia voi haastatella lisäksi pukuoppikäytävällä koti- ja vierasjoukkueiden pukukoppien välissä sijaitsevan haastattelusermin edessä.

Ottelupöytäkirjat ottelun jälkeen: Jaetaan lehdistötilaisuudessa.

Täydelliset pöytäkirjat reaaliaikaisesti Internetistä osoitteesta
www.sm-liiga.fi

Hallin sulkeminen: Mediatilat suljetaan tunti ottelun päättymisen jälkeen.

Ottelutapahtumien ulkopuoliset haastattelupyynnöt: Kati Savolainen 0440964474.