HPK Alumni

HPK:n alumni  tunnetaan tuttavallisemmin nimellä HPK Hilut. Nimi tulee ansiokkaan ja pitkän uran HPK:ssa pelaajana ja valmentajana tehneen Hilpas Sulinin mukaan. 

Alumnitoimintaan ovat tervetulleita kaikki HPK:n miesten ja naisten edustusjoukkueen toiminnassa  aiemmin mukana olleet, kuten myös liigassa tuominneet erotuomarit. HPK Hilut kuuluu valtakunnalliseen SM-liiga-alumniin, joka on perustettu v.2007.

Tällä hetkellä HPK:n alumnilla on yli 120 jäsentä ja yhteisiä tapahtumia järjestetään säännöllisesti. Entiset pelaajat ovat olleet jo pitkään jakamassa alumnitähtiä HPK:n otteluissa. Sen lisäksi HPK Hilut ovat pelanneet viime vuosina useamman alumniottelun muita alumneja vastaan.

Hyväntekeväisyys ja muiden auttaminen ovat tärkeitä arvoja ja tältä pohjalta on järjestetty erilaisia tapahtumia ja niiden tuotoilla on tuettu mm. HPK:n nuorimpia junioreita.  Elokuussa 2018  järjestettiin hyväntekeväisyysottelu Teemu Tenhusen auttamiseksi ja se onnistuikin hienosti.

HPK Hilujen perustama säätiö pyrkii jakamaan varoja vähävaraisten perheiden lapsille jääkiekon harrastamiseen täällä Kanta-Hämeessä. HPK Hilujen yhteyshenkilöinä toimivat Harri Ojanperä, Riku Hahl, Kaarle Tie, Antti Korpimaa, Niko Kapanen, Jyrki Louhi ja Teijo Savijoki.  Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen [email protected].