Turvallisuusohje

Yleistietoa turvallisuudesta Pohjantähti Areenassa

Lippuja voi ostaa vapaasti kaikkiin katsomonosiin eikä lohkojakoa Pohjantähti Areenassa ole.

Perjantain 3.9.2021 päätöksellään HPK noudattaa tällä hetkellä 75% kapasiteettia kotiareenassaan ja tiedottaa mahdollisista muutoksista verkkosivuillaan. Jokaisella katsojalla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja suosittelemme vielä käyttämään kasvomaskia. Saavuthan vain terveenä ottelutapahtumiin. Yleisellä tasolla Pohjantähti Areenassa on paljon ilmatilaa. Tartuntoja ei ole koko koronaepidemian aikana tapahtunut HPK:n otteluissa eikä karanteeneja ole määrätty yleisölle. Halliin on turvallista tulla.

Turvaväliohjeistuksia on lievennetty ja poistettu useilla alueilla, eikä niitä vaadita Kanta-Hämeen alueen tapahtumissa. Silti asiakas voi halutessaan luoda turvavälin muihin katsojiin HPK:n kotiotteluissa. Istumakatsomoissa voi vaihtaa paikkaa vapaalle paikalle niin halutessaan. Vapaaksi paikaksi luokitellaan paikka, johon kukaan ei ole ostanut irtolippua tai kausikorttia. Halutessaan asiakas voi käydä lippuluukulla vaihtamassa lipun tai kausikortin paikkaa illan otteluun. Paikka pyritään osoittamaan samasta kategoriasta kuin alkuperäinen lippu.

Ravintolamme noudattavat kulloinkin voimassa olevia rajoituksia ja ohjeita.

Turvatarkastukset

HPK:n kotiotteluiden turvatarkastukset Pohjantähti Areenan sisääntuloissa ovat tarkat. Koska jokainen katsoja tarkastetaan, jonoja saattaa muodostua.

Muistathan, että järjestyksenvalvonta tekee tarkastukset vain ja ainoastaan katsojaturvallisuuden varmistamiseksi! Tule ajoissa paikalle ja vältät ruuhkat!

Esimerkkejä kielletyistä tavaroista:
Aseet, teräesineet tai muut tavarat joilla voidaan vahingoittaa muita (myös isot sateenvarjot)
Päihteet, kuten alkoholi ja huumeet
Tulitteet, suihkeet, savut ja muut vastaavat
Pullot sekä tölkit
Järjestelmäkamerat tai videokamerat ilman etukäteen sovittavaa lupaa (median akkreditointi)
Paineilmatorvet ja vuvuzela-torvet

Älä ota mukaan mitään ylimääräistä tavaraa, mitä et välttämättä ottelun aikana tarvitse!