Keväthurmos kiihtyy

HPK – Tappara 8.3.2014 klo. 16.00

HPK on äitynyt lähes hurmiolliseen loppukiriin kauden lopulla. Paikka pleijareissa vaatii apuja muilta joukkueilta mutta HPK on päättänyt, että kaikki voitava omalta osalta tehdään.

Lähtökohdat

HPK kohtasi torstaina TPS:n Turussa ja oli kahden erän jälkeen jo ties monettako kertaa haudanpartaalla, mutta niin vain joukkue kokosi itsensä ja kampesi 2-3 –vierasvoiton viimeisen erän maaleillaan.

– Kahden maalin takaa ohi viimeisessä erässä, niin onhan se hienoa, HPK:n hyökkääjä Teemu Rautiainen tiivisti torstain kamppailun.

HPK:n paikka playoffseissa ei ole ollut enää pitkään aikaan pelkästään joukkueen omissa käsissä, vaan apuja on toivottu ja osin saatukin muilta joukkueilta. Tällä hetkellä paikka auringossa vaatii HPK:n voittojen lisäksi tappioita Ilvekseltä tai HIFK:lta.

– Niin kauan, kun on valoa niin, niin kauan pitää uskoa ja tehdä töitä. Ei ole omissa käsissä mutta toivotaan, että tulee apuja Ilvekseltä ja HIFK:lta. Ite pitää kairata pisteitä niin, kun ollaan niitä kairattu olympiatauon jälkeen, HPK:n valmentaja Kari Lehtonen lupaa.

Lauantain vastustajan Tapparan sijoitus on sementoitu kakkospaikalle ja joukkue saapuu Hämeenlinnaan vailla suurempia paineita. Tappara pelasi torstaina kuuman ottelun Jokereita vastaan häviten sen voittolaukauskisassa.

– Joukkueen ja valmennuksen tuntien, niin ei ne tänne millekään luokkaretkelle tule. Kyllä ne vähintäänkin harjoittelee playoff-pelaamista viimeisissä runkosarjan otteluissa, Lehtonen tietää.

Päivän puntari

Edellisissä otteluissa tehokkaasti esiintynyt Teemu Rautiainen ei osaa kertoa tarkkaa syytä, miksi joukkueen peli on loksahtanut paikoilleen olympiatauon jälkeen. Rautiainen uskoo, että vastuun ja peliajan lisääntyminen tiettyjen pelaajien kohdalla on tuonut myös tehoja peliin.

– Uusien äijien on pitänyt nousta esiin ykkösketjun takaa. Jokainen yrittää ottaa enemmän vastuuta esimerkiksi maalienteosta ja hyökkäyksestä. Esimerkiksi Järveläisen ”Viltsu” on saanut nyt enemmän peliaikaa ylivoimallakin ja on ollut mielestäni tosi hyvä, Rautiainen kehuu.

Lauantain otteluun HPK:n kokoonpanoon ei ole tiedossa suurempia muutoksia. Joonas Vihkon paluu pelaavaan kokoonpanoon on mahdollinen. Sen sijaan puolustaja Craig Schiran pelit ovat tältä kaudelta paketissa loukkaantumisen takia.

Pelipäivän väite

Kristallipalloa viime aikoina tuijotellessa, ei HPK:n kohdalla ole lukenut muuta kuin ”kolme pistettä”. Sama ”kolme pistettä” siellä tänäänkin luki…

”Daami” kainaloon ja hallille!

Lauantaisen naistenpäivän kunniaksi HPK tarjoaa lauantain otteluun kaikille lipun lippuluukulta B-, D- tai seisomakatsomoon ostaneille toisen lipun ilmaiseksi naisseuralaiselle. Kampanjassa lippuluukulta ostetut aikuisten normaaliliput: istumalippu 23 € & seisomalippu 13 €. TARJOUS VOIMASSA VAIN RITARI-AREENAN LIPPULUUKULLA LAUANTAINA KLO 15.00 ALKAEN!

Mikä sen hienompi tapa juhlistaa naistenpäivää, kuin jäähallissa todellisessa jännitysnäytelmässä?

Frisbee-kisassa Vianorin kesärenkaat

Toisen erätauon loppupuolella taistellaan kesärenkaista! Vianor rullaa hallille neljällä Nokian kesäkelin renkaalla, arvoltaan 500 €. Nappaa ne omaksesi heittämällä friba keskiympyrän keskipisteeseen, kun Petro huutaa NYT!

Muistathan, että ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo kello 16.00!

Lätty

07.03.2014 15:22

Jaa artikkeli: