Kari Lehtonen jatkaa HPK:ssa

Viime aikoina on huhuiltu HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen mahdollisesta siirrosta Venäjän KHL-liigaan. On kuitenkin aika katkaista huhuilta siivet.
– Minulla on ollut mahdollisuus lähteä KHL:ään, mutta monet seikat puolsivat päätöstäni jatkaa HPK:ssa , kertoi Lehtonen.

HPK:n maalivahtiosasto saa siis myös ensi kaudella nauttia ”Leken” opeista.
– On se mukava jäädä Hämeenlinnaan, kun tämä on kotikaupunkini ja junnuvuoteni olen viettänyt täällä. Lisäksi valmennusurani on alkanut Hämeenlinnasta ja tunnen suurta kotiseuturakkautta tähän seuraan.

ku_leke_hpk

Lehtosen sopimusta HPK:n kanssa on jäljellä yksi kausi ja tulevasta ei vielä ole tietoa.
– Tulevat vuodet mahdollistavat siirron KHL:ään jos kiinnostusta minulta ja sieltä suunnalta löytyy. Nyt kuitenkin mennään täysillä Kerhon kanssa.

Samat teesit pätevät ensi kaudellakin

Lehtosen suojatteihin ensi kaudella kuuluvat Juuse Saroksen lisäksi uutena maalivahtina Joni Myllykoski. Saroksen kevät ja kesä ovat olleet kiireisiä, mutta Myllykoski on jo treenannut joukkueen kanssa.
– Enhän mä ole nähnyt Juusea kuin pidemmillä suorilla. Sunnuntaina nähtiin palaverin muodossa ja käytiin vähän kesää läpi yhdessä. Myllykoski on treenannut joukkueen kanssa hyvin. Harjoituspelit tulevat sitten näyttämään suuntaa, Lehtonen tiivisti.

Lehtonen toivoo, että Saros pystyisi pysähtymään hetkeksi kaiken kiireen keskellä.
– Juusella oli tosi pitkä kausi, joka jatkuu nyt urheilujoukkojen muodossa. Jossain vaiheessa Juusen juttu pitää hetkeksi katkaista ja pitää päästä huilaamaan. Sen aika tulee tuossa sitten vähän myöhemmin.

Tuttu loppukauden valmennustrio jatkaa HPK:ssa tulevallakin kaudella. Kari Lehtosen oma tontti on selvä.
– Valmennuksen työnjako on hyvin selvillä ja itselläni on kristallinkirkkaana päässä omat juttuni. Kolmistaan tehdään päätöksiä eri jutuista. Tuon valmennusryhmän kanssa on hyvä olla ja hyvä fiilis koko ajan. Ei ole mitään ihmeellisyyksiä ollut eikä varmasti mitään tule olemaankaan. Pantsen (Arvonen) kanssa ollaan tunnettu ihan pienestä asti ja pelattukin pari vuotta junnuissa samassa jengissä.

HPK on tottakai erittäin mielissään siitä, että Lehtonen jää Hämeenlinnaan.
– Äärimmäisen iloisia ollaan, että saadaan pitää Leke täällä!, summasi HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

HPK Tiedotus

24.06.2014 12:01

Jaa artikkeli: