Jyp otti ensimmäisen kiinnityksen

JYP-HPK 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

JYP ja HPK kamppailivat ajoittain varsin fyysisenkin ottelun keskiviikkona Jyväskylässä. Ottelu kääntyi kolmannessa erässä kotijoukkueen voitoksi. HPK:n ainoan maalin viimeisteli Tuomas Vänttinen.

HPK aloitti ottelun JYP:ä fyysisemmin ja pyrki ajamaan taklaukset loppuun saakka. Ensimmäinen erä aloitettiin tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden saadessa muutaman puolittaisen maalintekopaikan. Parhaan paikan erän puolivälissä sai Borna Rendulic, joka pääsi läpiajoon mutta Rendulicin rannelaukaus viuhui ohi JYP-maalin.

Erän loppupuoliskolla Jere Salliselle tuomittiin kaksi rangaistusta huitomisesta. HPK kesti JYP-pyörityksen kuitenkin mallikkaasti ja erätauolle siirryttiin maalittomassa tilanteessa.

Nenonen avaa, Vänttinen kuittaa

Toinen erä alkoi JYP:n hallinnalla ja ajassa 22.33 se siirtyi johtoon. JYP:n Olli Sipiläinen ja Jonne Virtanen karvasivat kiekon HPK:n maalintakana ja pelasivat sen Markus Nenoselle, jonka rannelaukaus yllätti Mika Järvisen.

HPK sai mahdollisuuden ottelun tasoitukseen ylivoimalla, kun Mikko Viitanen tuomittiin kahden minuutin istunnolle. HPK:n ylivoima ei ehtinyt pyöriä kuin yhdeksän sekuntia, kunnes kiekko oli maalissa. Ville Viitaluoma laukoi pienestä kulmasta kiekon kohti Tuomas Tarkkia, kiekko pomppi takatolpalla päivystäneelle Vänttiselle, joka suti pelin tasoihin. Maali syntyi ajassa 26.31 ja siihen toisen syöttöpisteen ansaitsi Jere Sallinen.

HPK pääsi erän aikana toisenkin kerran ylivoimalle. Tällä kertaa tulosta ei syntynyt mallikkaasta pyörittämisestä huolimatta.

JYP rynnii voittoon

Jyp aloitti kolmannen erän jälleen todella vahvasti. Tällä kertaa erää oli pelattu vain reilut kolme minuuttia, kun kotijoukkue siirtyi uudestaan johtoon. Petr Hubacek toi kiekon HPK:n alueella ja siirsi sen Darryl Boycelle. Boycen terävä rannelaukaus upposin Kerhon maaliin Järvisen kainalosta.

Boycen maalin jälkeen JYP keskittyi omaan viisikkopuolustamiseen ja piti HPK:n poissa maalipaikoilta. Ajassa 52.02 JYP:n Nenonen siirsi kotijoukkueen jo 3-1 -johtoon illan toisella osumallaan. Nenonen ohjasi Mikko Kaltevan laukauksen taidokkaasti ilmasta HPK:n maaliin.

HPK otti Järvisen pois maaliltaan noin kolme minuuttia ennen päätössummeria mutta ei saanut kaivattua kavennusta.

Tappiosta huolimatta HPK pelasi kelpo puolivälieräavauksen ja tästä on hyvä jatkaa huomiseen, jolloin pelataan Hämeenlinnassa. HPK:lla on loistava paikka kuitata sarja tasoihin Ritari-Areenalla, jossa kiekko tippuu jäähän kello 18.30.

Torstaina Frisbee-kisassa pala golfarin unelmaa

Torstain toisen erätauon frisbee-kisassa tarjolla on golfariksi aikovan unelmapaketti. Paketti sisältää kahden hengen green card golfkurssin (PGA opettaja Hannu Kuussaari) sekä täydet pelioikeudet kahdelle hengelle Tawast Golfiin kaudelle 2013. Palkinnon arvo yhteensä huikeat 2 100€. Palkinto on henkilökohtainen.

Osta siis friba, heitä lähimmäksi keskipistettä ja golfaa koko kesä ilmaiseksi Tawastissa!

Mosaiikkitifo koristaa Ritari-areenaa

G-kulma ja HPK järjestävät yhteistyössä ennennäkemättömän tempauksen ensimmäisessä puolivälierien kotiottelussa torstaina 21.3.2013! Mikäli sinulla on istumapaikkalippu A- tai D-katsomossa, niin paikallasi oranssi tai musta pahvi.

Jotta tempaus onnistuisi ja Hämeenlinnassa nähtäisiin jotain, mitä ei ole ennen nähty, toimi näin:

1) Nosta pahvi ylös silloin, kun kotijoukkueen sisääntulokappale loppuu.

2) Pidä pahvi ylhäällä pitkittäin, ei poikittain!

3) Kun kotijoukkueen avauskentälliset on kuulutettu, voit laskea pahvin.

Oheisen linkin takaa löytyy kuva, josta tempauksen idea selviää. Ottelujuontajamme Peter Petro kertaa vielä ennen ottelun alkua kuinka toimitaan.
Luodaan yhdessä hieno tunnelma Rinkelinmäelle ja kannustetaan Kerho voittoon!