HPK:n joulukuun vierasottelut Oulussa siirtyvät

HPK ei matkusta Ouluun vierasotteluihin 3.12.2020 eikä 16.12.2020 Pohjois-Pohjanmaalle tulleiden uusien rajoitteiden vuoksi. Uudet ottelupäivät julkaistaan myöhemmin.

Liigan uutinen:

Oulun kaupungin johtoryhmä teki eilen sunnuntaina kaupungin tiloja ja toimintaa koskevia uusia päätöksiä. Alueellinen koordinaatioryhmä oli lauantaina todennut koronavirustilanteen edenneen Pohjois-Pohjanmaalla leviämisvaiheeseen.

Aluehallintovirasto ei ole vielä tehnyt päätöstä yleisötapahtumien uusista rajoituksista, mutta Kärpät on päättänyt yhdessä Liigan kanssa siirtää joulukuun kotiotteluitaan. Oulun Kärpät Oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkusen mukaan ottelutapahtumien järjestäminen alueella vallitsevassa tilanteessa olisi seuralta vastuutonta.

– Altistumisia ja tartuntoja ei Kärppien kotiotteluissa ole ollut, mutta siitä huolimatta pelien pelaaminen tämänhetkisessä tilanteessa tuntuisi väärältä ratkaisulta. Tärkeintä on saada tilanne hallintaan, sillä ihmisten terveys menee aina etusijalle.

Kärppien ja Ilveksen oli määrä kohdata Oulussa jo huomenna. Kärpät, Ilves ja Liiga tekivät päätöksen ottelun siirtämisestä näin lyhyellä varoitusajalla yhdessä tänä aamuna.

Liiga on vahvistanut seuraavien otteluiden siirron myöhäisempään ajankohtaan.

1.12. Kärpät – Ilves
3.12. Kärpät – HPK
15.12. Kärpät – Lukko
16.12. Kärpät – HPK
18.12. Kärpät – KalPa
19.12. Kärpät – KalPa

Liiga ja joukkueet tiedottavat uusista ottelupäivistä myöhemmin.

30.11.2020 11:57

Jaa artikkeli: