HPK:n harjoitusotteluohjelma sekä uudet yhteistyökumppanit

Kultakeskus-turnaus tarjoaa mielenkiintoisia otteluita harjoituskaudella

HPK:n liigajoukkueen valmistautuminen on ollut kesäharjoittelun osalta käynnissä jo pidemmän aikaa. Jäällä joukkue ehti käydä toukokuun aikana.

Kesäharjoituskausi alkoi perinteisesti Vierumäen testeillä. Pelaajat jäävät omatoimiselle harjoittelujaksolle juhannuksen tienoilla ja palaa yhteen 28.7. jolloin aloitetaan jälleen Vierumäellä testien merkeissä.

Elokuun 4.-8. päivä HPK leireilee Rovaniemellä, jossa leireilee myös KHL-joukkue Moskovan ZSKA. HPK pelaa kaksi harjoitusottelua leirinsä yhteydessä ZSKA:ta vastaan.

Perinteinen Kultakeskus-turnaus pelataan Hämeenlinnassa 15.-16.8. Turnaukseen osallistuu mielenkiintoisia KHL-joukkueita, Sibir Novosibirsk, Jugra Hanty-Mansijsk ja Helsingin Jokerit. HPK kohtaa turnauksessa perjantaina Sibirin iltaottelussa ja samoin iltaottelussa lauantaina Jokerit.

HPK:n harjoitusotteluohjelma syksyllä 2014:

Kultakeskus-turnaus 15.-16.8.2014
Perjantai 15.8.2014
klo 15.00 Jokerit-Jugra
klo 19.00 HPK-Sibir

Lauantai 16.8.2014
klo 14.00 Jugra-Sibir
klo 18.00 HPK-Jokerit

28.8.2014 Forssa
klo 18.30 HPK-Ässät

1.9.2014 Hämeenlinna
klo 18.30 HPK-Ak Bars Kazan

4.9.2014 Hämeenlinna
klo 18.30 HPK-Pelicans

Lisäksi HPK etsii vielä vastustajaa yhteen harjoitusotteluun viikolle 34.

HPK:lle merkittäviä yhteistyökumppanuuksia

HPK on vahvistanut joukkojaan merkittävillä yhteistyösopimuksilla. Olvi Oyj, Kivikylän kotipalvaamo Oy sekä Sportia Hämeenlinna ovat HPK:n uudet kumppanit.
– HPK on erittäin iloinen saadessaan yhteistyökumppaneita, jotka ovat vahvasti kehittämässä yhteistyössä HPK:n toimintaa ja ottelutapahtumaa. Hienoa, että kaikki uudet toimivat ovat puhtaasti kotimaisia yrityksiä, kertoo HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

_MG_7263

Jo alkaneeseen yhteistyöhön Korpela on erittäin tyytyväinen.
– Heti toiminnan alkumetreistä lähtien yhteistyö on lähtenyt toimimaan hyvin ja molemmat osapuolet ovat aktiivisesti suunnittelemassa tulevaa.

Ottelutapahtuman ravintola- ja kioskimyyntituotteiden osalta Olvin ja Kivikylän rooli on merkittävä. Heidän laadukkaat tuotteensa ovat ennen kaikkea HPK:n yleisöä varten.

Sportia Hämeenlinna vastaa jatkossa HPK:n varustetoimituksista. Sportia on tehnyt yhteistyötä jo aiemmin HPK-Juniorijääkiekon kanssa ja nyt HPK:n liigajoukkuekin siirtyy Sportian siipien alle. HPK luottaa vahvasti Sportian ammattitaitoon hoitaa myös liigajoukkueen tarpeet.

Olvi Oyj – Ari Ahjolinna, myyntipäällikkö
– Olvi Oyj haluaa vahvistaa markkina-asemaansa sekä brändiensä näkyvyyttä Kanta-Hämeessä. Yhteistyö vahvan hämäläisen brändin, HPK:n kanssa tarjoaa hienon mahdollisuuden tähän. Tämän lisäksi Olvi haluaa yhdessä HPK:n kanssa olla kehittämässä liigan ottelutapahtumista entistä vetovoimaisempia koko perheen tapahtumia.

 

_MG_7265
Olvin myyntipäällikkö Ari Ahjolinna (oik.) ja avainasiakaspäällikkö Reijo Mikkolainen

Kivikylän kotipalvaamo Oy – Mika Haanpää, myyntipäällikkö

– Hämeenlinna on ollut meille eräänlainen kotikenttä, sillä meidän toriauto on vieraillut täällä jo 15 vuoden ajan. Olemme vilpittömän iloisia tästä uudesta yhteistyöstä HPK:n kanssa. HPK:n lähestyminen on alusta asti ollut hyvin innostunutta ja avointa meitä kohtaan. Ajatus yhteistyöstä tuli meille varkain ja yhtä nopeasti olemme päässeet kiinni jo päivittäiseen toimintaan HPK:n kanssa.

_MG_7261
Kivikylän myyntipäällikkö Mika Haanpää (oik.) ja markkinointipäällikkö Tommi Vainio

Sportia Hämeenlinna – Ilkka Gisselberg, myymäläpäällikkö
– Erittäin hyvältä tuntuu. 25 vuoden ajan olen ollut urheilukaupan alalla ja ensimmäisen kerran pääsen yhteistyöhön liigajoukkueen kanssa. Tämä on itselleni jonkinlaista unelmaa, sillä lätkä on aina ollut minulle tärkeä asia.

_MG_7251
Sportia Hämeenlinnan myymäläpäällikkö Ilkka Gisselberg yhdessä HPK:n Pasi Arvosen kanssa

Kaikkien kumppaneiden kanssa on tehty monivuotiset sopimukset.

HPK Tiedotus 5.6.2014

05.06.2014 12:00

Jaa artikkeli: