HPK kiinnitti Miro Karjalaisen kahdeksi kaudeksi

HPK on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Miro Karjalaisen kanssa. Karjalainen tunnetaan rohkeasta pelityylistään ja joukkueen puolesta pelaamisesta. Puolustaja pelaa tällä hetkellä ensimmäistä kauttaan oranssissa.

– Miro on henkeen ja vereen joukkuepelaaja, jollaista HPK:ssa tarvitaan myös tulevaisuudessa. Hän on nostanut profiiliaan jokapäiväisen oheistoiminnan ja vahvan harjoittelun kautta. Peli on sitä kautta noussut uudelle tasolle. Työ jatkuu edelleen ja on hienoa, että se jatkuu nimenomaan HPK:ssa, kommentoi HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen.

HPK julkaisi eilen kahdeksan jatkosopimusta. Jatkosopimukset pelaajista tekivät Petteri Nikkilä, Eetu Tuulola, Teemu Turunen, Jere Innala, Harri Kainulainen sekä U20-joukkueen Erkka Seppälä. Valmennuksen täydentävät myös ensi kaudella Timo Turunen ja Juha Lehtola.

HPK pelaa erityislaatuisen viikonlopun, kun sekä perjantaina että lauantaina vuorossa ovat kotiottelut. Molempien otteluiden jälkeen jälkipelejä vietetään Ritari-areenan Kerho-ravintolassa.

Viikonlopun lippukaupoille tästä!

08.12.2017 14:06

Jaa artikkeli: