BioRex otteluennakko HPK-Kärpät 26.2.2022 – Jokinen

HPK ja Kärpät iskevät yhteen toistamiseen tänä viikonloppuna tänään lauantaina klo 17.00 Pohjantähti Areenassa! BioRex otteluennakossa HPK:n kanssa jatkosopimuksen tehnyt Jere Jokinen.

Ottelu on perhepeli ja perhepaketit ovat tarjouksessa talviloman alkamisen kunniaksi! Perhepaketti (2+2 tai 1+3) maksaa ennakkoon vain 36€! Miniperhepaketti (1+1) jokaiseen otteluun 30€.

MM-kotikisojen maskotti Miracleon seikkailee perhepelin aikana Pohjantähti Areenassa! Tule toivottamaan Miracleolle hyviä kisoja ja voihan häntäkin onnitella olympiakullasta!

Lindströmin Fribakisassa potti kasvaa! Tänään uutena palkintona isketään pottiin BioRexin vuoden leffat VIP-kortti! Alla ovat jo 150€ arvoiset klubiliput ja 100€ lahjakortti Kerho-shopiin! Osta siis frisbee ja heitä se matolle toisella erätauolla!

Osta liput tästä!

Ravintolarajoitukset jatkuvat osittain

Ravintolarajoituksien jatkuessa ainakin tämän viikon ajan, E-katsomoihin ja Klubille vaaditaan koronapassi. Koronapassi on ainut keino mahdollistaa anniskelu E-katsomoiden puolella ja vastata klubipaikkojen kysyntään. Tarkastamme koronapassit E-katsomoiden rappusissa ja Klubin ovella.

Koronapassia EI tarvita tapahtumaan saapumiseen tai muihin ravintoloihin.

HPK kokoonpano 26.2.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Arto Laatikainen (1 vko)
Daniel Lebedeff (3 vko)

Jääkiekon MM-kisat pelataan 13.–29.5. Suomessa. Otteluliput, päiväliput ja VIP-paketit MM-kisoihin ovat nyt myynnissä! Tänään illan ottelussa esittäytyy 2022 Jääkiekon MM-kisojen maskotti Miracleo. Revontulten väreihin pukeutunut Miracleo-leijona on tänään tavattavissa eteläpäädyssä erätaukojen aikana.

26.02.2022 12:07

Jaa artikkeli: