Back to back, Ilves

HPK-Ilves 17.1.2014 klo. 18.30
Ilves-HPK 18.1.2014 klo.17.00

HPK kohtaa Liigan Veikkauskierroksilla viikonlopun aikana Ilveksen kahdesti. Ensin pelataan perjantaina Hämeenlinnassa ja lauantaina vuorossa on Hakametsän kapina. Runkosarjaa on jäljellä vielä kolmasosa, joten kaikki pisteet ovat enemmän kuin tervetulleita.

Päivänpolttavat

Alkanut vuosi on sujunut HPK:n osalta mollivoittoisesti mutta pilkahdus paremmasta tulevaisuudesta saatiin tiistaina, kun joukkue otti todella tärkeän kotivoiton KalPasta. Tulevan viikonlopun pelit Ilvestä vastaan ovat myös todella tärkeässä osassa taistelussa kohti playoff-viivan parempaa puolta.

– Ilves valitsi meidät, siihen on tyytyminen ja sillä mennään. Mielestäni heillä on paineet, kun yrittävät pitää johtoaseman sarjataulukossa meihin nähden, HPK:n valmentaja Kari Lehtonen tuumaili tulevasta tuplaottelusta.

– Kaksi todella isoa ottelua viikonvaihteessa. Kaikki ladataan mitä ladattavissa on, Lehtonen lupasi ja jatkoi tutuilla sävelillä voitonavaimista, puolustuksen pitää olla tiivis ja maalejakin pitää pystyä rakentamaan. Kolme pistettä täällä ja kolme pistettä Tampereelta on meidän selkeä tavoite.

HPK ja Ilves ovat kohdanneet jo neljästi tällä kaudella ja voitot joukkueiden kesken ovat jakaantuneet tasan.

HPK:n maalissa perjantaina jatkaa Juuse Saros. Muu kokoonpano selviää lopullisesti vasta perjantain loukkaantumiskatsauksen jälkeen. Jere Sallinen palaa kaukaloon pelikieltonsa jälkeen.

Vaakakupissa

Tiistaina KalPaa vastaan HPK esitteli uuden kakkosketjun, jossa pelasivat Tuomas Vänttinen, Juha Kiilholma ja Ville Järveläinen. Kakkoskenttään tulee muutos, kun Jere Sallinen ottaa perjantaina Ville Järveläisen paikan. Järveläinen siirtyy pelaamaan yhdessä Otto Paajasen ja Juha Koiviston kanssa. Pirteästi läpi tiistain ottelun pörrännyt Järveläinen tuo varmasti lisää juonikkuutta kolmoskentän peliin. Tiistaina piskuinen hyökkääjä nappasi kaksi syöttöpistettä, vaikkei niitä heti halllissa kuulutettukaan.

– Kyllähän ne (maalintekijä ja syöttäjät) aina pelissä yritetään kuunnella ja korjailla sitten, jos menee pieleen. Ei ne tietty tärkeimpiä juttuja ole, Järveläinen kertoi.

Järveläinen on seikkaillut kauden aikana Hämeenlinnan ja Savonlinnan väliä. Miehen itsensä mukaan tilanne ei ole häntä haitannut ja pelitatsia on pystytty pitämään yllä myös Mestiksessä.

– Totta kai sitä haluaisi aina pelata Hämeenlinnassa Liigaa mutta tilanne on se, että äijiä on paljon ja välillä täytyy Savonlinnassa käydä. Ihan mielelläni sinne on aina lähtenyt, Järveläinen pohti.

– Omilla vahvuuksilla koitetaan mennä molemmissa paikoissa. Tietty on aina eriasia pelata esimerkiksi täällä nelosessa ja siellä ykkösessä mutta pääasiassa omilla vahvuuksilla pelataan, Järveläinen jatkoi.

Pelipäivän väitteet

– Väitän, että kolmen ottelun pisteetöntä kautta pelaava Ville Viitaluoma nakuttelee viikonlopun otteluissa vähintään kolme tehopinnaa.

– Väitän, että viikonlopun jälkeen HPK:n ja Ilveksen välinen piste-ero on yksi piste.

FRISBEE-KISASSA TV-SÄVELEN TV

Frisbee-kisassa on tarjolla muhkea palkinto. Mikäli oma frisbeesi on lähimpänä keskipistettä kisan päätyttyä, saat palkinnoksi Tekniset TV-Sävelen taulutelevision, Philips 32 pfl 3078T. Mahtavilla ominaisuuksilla 100 HZ , antenni ja kaapeliverkon teräväpiirto, usb tallennus tv-ohjelmille.

TV-Sävelessä pääset kokemaan myös Euroopan parhaan Ultra HD kuvan (Philips 65pfl9708, EISA palkittu v.2013- 2014 paras UHD TV). Katso lisää tästä ihanuudesta Philipsin sivuilta.

Lätty

17.01.2014 09:09

Jaa artikkeli: