33: Taistelemme eläimen lailla kohti playoffeja!

Terve,

kautta on kohta pelattu 2/3 ja tilanne sarjataulukossa on erittäin tiukka. Meillä on matkaa tavoitteeseemme eli playoff-paikkaan tällä hetkellä 7 pistettä. Huonon kauden aloituksen jälkeen pelisuorituksemme ovat olleet yhtä vuoristo rataa, jopa pelin aikana pelintaso on heitellyt huimasti. Vaikka sarjasijoitus ei tällä hetkellä tyydytä millään tavalla, on pilkahduksia paremmasta havaittavissa. Eilinen 5-2 voitto Kärpistä kolmannen erän huimalla nousulla todisti, että tästä joukkueesta löytyy luonnetta.

dsc_1417

Tasaisuus on avain sana loppukauden otteluihin. Olemme kuitenkin pystyneet voittaamaan myös sarjan kärkijoukkueita, joten potentiaalia joukkueessa on nousta sarjataulukossa. Pelitahti on kova tulevina viikkoina ja “ohi peleihin” ei ole varaa. Toisaalta nyt on oiva tilaisuus päästä voittoputkeen, kun pelataan joka toinen päivä ja pelituntuma säilyy hyvänä.

Omalta osalta on ollut mukavaa palata kasvattajaseuraan. Olen saanut valmennukselta mukavasti vastuuta ja ottanut uralla askelia eteenpäin.
Ennen joulua tapahtunut polvivamma hidasti hetkeksi menoa, mutta nyt paikat ovat kunnossa ja hinku maalin suulle on kova. HPK:ssa on hyvä meininki pukukopissa ja hyviä tyyppejä, eikä alakanttiin menneet pelit ole vaikuttaneet joukkuehenkeen millään tavalla.

dsc_1162

Loppukaudeksi toivoisin kotipeleihin väkeä ja tunnelmaa. Tiedän, että Hämeenlinnassa on totuttu menestykseen ja HPK:ssa on nähty vuosien mittaan upeita pelaajia ja kaunista jääkiekkoa. Pelimme ei ehkä aina niin nättiä ole, eikä meillä ole vujtekkejä, vlasakkeja, andrijevskejä ja kumppaneita, mutta taistelemme eläimen lailla, sen lupaan ja sitä voitte meiltä vaatia.

tolvanen_mikko_dsc_8592 Tolkki

Pelaajablogi 11.1.2012

11.01.2012 11:58

Jaa artikkeli: