19: Meidän täytyy luoda jälleen voittamisen kulttuuri Hämeenlinnaan!

   Hellurei!!!

Se ois  sit väätäisen vuoro värjäillä jotain väsyneitä juttuja koska muuta antia miula ei oikeestaan oo. Palattiin joukkueen kanssa taas yhteen 6 viikon lomalaitumien jälkeen tällä viikolla. Maanantaina kävimme Vierulla testaamassa ja tiistaina oli vielä pitkä polkupyörä testi.. Testit oli parantuneet kauttaaltaan koko jengillä verrattuna kevään testeihin, mikä lupaa hyvää jäälle mentäessä.

Oikeastaan odottaa jo innolla oikeiden pelien alkamista ja että päästään kehittämään oikeita juttuja joukkueen kanssa, jotta keväällä olisi hymy korvissa sekä kannattajilla että itse koko organisaatiolla.. Kasassa on kuitenkin miun mielestä tosi hyvä joukkue joka sisältää kaikenlaista osaamista eri osa-alueilla. Tavoitteet täytyy olla kovat ja pelien täytyy olla kovat keväällä jolloin oikeita pelejä pelataan.. Henk.kohtaisesti on ihan turha lähteä pelailemaan ja `kattomaan` kuin runkosarjassa käy. Siinä käy juuri niin kuin me oikeasti halutaan.

Haluan taas pelata play-off kiekkoa ja menestyä enkä jauhaa tiedätte-kyllä-mitä, selitellä ja keksiä syitä siihen miksi ei taas menestystä tullut. Meidän pelaajien täytyy taas luoda OIKEA voittamisen kulttuuri tänne takaisin ja sitä kautta saada teitä kannattajia mukaan tähän yhteiseen juttuun koska yhdessähän tässä miun mielestä mennään, sekä kannattajat ja joukkue. Kaikki eväät ja työkalut meillä on siihen kunhan osaamme jalostaa ne oikein ja oikeisiin asioihin.
 
Nooo siinä oli vähän totisemmista asioista ja nyt sit kesään ja miun omatoimiseen jaksoon/lomaan. 6 viikon omatoiminen alkoi viikko ennen juhannusta ja siinä oli kyllä sen verran katki, että piti huilia tovi, että tassu taas nousi reenikenkään.. Oli nimittäin Pantse Arvonen vetäny semmosen kesän, että maalaispojan päätä meinas välillä huimata, vaikka on tässä matkan varrella nähty jos jonkinlaista herraa ja Hidalgoa! 🙂 Meinas jopa vänän värikynät tai siis omasta mielestä miulla on ainakin ihan huiput jutut niin hyytyä, kun kuntopyörän selkään hypättiin.

Niin ja harvoin ja en ikinä enää haluakkaan aloittaa kesäreenejä silloin kun muut viellä pelaa ja ulkona sataa lunta.. hyisssss…. ”Ootee” meni tietysti todella nopeasti ja hyvä että kunnolla kerkesi edes mökkeillä. Aina olevinaan niin kiire. Espanjassa kävimme pyörähtää 9 pojan kanssa `golf`reissulla ja lystiä oli.. Nimiä en tietenkään voi mainita, koska haluan pysyä viellä ihmisten kanssa väleissä. Siellä tietenkin `harjoittelimme` joka päivä esim. lenkkeilyä, salia ja pelejä ja ai niin golffia tietysti, koska siinähän reissussa oli kyse;) 

Sen jälkeen loput 4 viikkoa viihdyin sekä Jyväskylässä että kotiseuduilla Savonlinnassa tapaillen ystäviä ja reenaillessa ja pelatessa kolopalloa.. Tässä lyhykäisyydessään miun kuulumisia ja ehkä joku jo pitkästykin tästä liirumlaarumista.. Toivottavasti tapaamme teitä sankoin joukoin hallin ympäristössä ja tulkaa ihmeessä nykimään hihasta ja heittää löysiä!!! Tää mölökki hiljenee nyt KIITOS!!!
 
vanttinen nauraa  T:Vänä

HPK:n pelaajablogeissa Kerhon pelaajat kertovat menneitä ja tulevia kuulumisia. Ennen kauden alkua kirjoittamaan pääsevät vielä Antti Aarnio, Aleksi Laakso, Juha Kiilholma ja Tuomas Santavuori!

Pelaajablogi 2.8.2012

02.08.2012 05:48

Jaa artikkeli: