Kiireinen tammikuu käyntiin Pelicansia vastaan

HPK-Pelicans 2.1.2015 klo 18.30

HPK:n tammikuu on pelien osalta fyysisesti erittäin raskas. Joukkue pelaa peräti 14 ottelua tammikuussa. Tänään uusi vuosi käynnistyy Lahden Pelicansia vastaan.

Perjantai-illassa vastakkain ovat HPK ja Pelicans, joiden molempien kevätkausi on alkanut tappiollisesti. Pelicans on Liigan runkosarjassa sijalla 13., kun taas HPK on muutamaa pykälää ylempänä kahdeksantena. Pisteet erittäin tasaisessa runkosarjassa ovat erittäin tärkeitä.

HPK kärsi tiistaina kirvelevän tappion, kun Lappeenrannan SaiPa kävi tukkimassa Ritari-areenan keskialueen. HPK:n päävalmentaja Pasi Arvosen kommentit hävityn ottelun jälkeen olivat pettyneet.
– Kyllähän tänään tuolla oli vain yksi joukkue. Meillä oli liikaa kahden kerroksen väkeä. Erittäin huolimatonta kiekollista pelaamista, kamppailupelaaminen hävittiin järjestäen, eikä tuosta kauheasti positiivisia asioita voi löytää.

Luvassa fyysinen kamppailu

Lahden Pelicans kärsi tiistaina niin ikään tappion vieraskentällä. Tampereen Tappara otti tiukan 3-2 –voiton vaiherikkaan ottelun jälkeen. Tiistainen ottelu Tampereella tarjoili yleisölle paljon erikoistilanteita, harmittavan loukkaantumisen ja nyrkitkin heiluivat.

Pelicansilla on kasassa vauhdikas ja tunteita herättävä joukkue, joka varmasti tulee testaamaan Ritari-areenan laitojen kestävyyttä. HPK:n on oltava alusta asti hereillä.

HPK ja Pelicans ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella. Molemmat joukkueet ovat voittaneet omat kotiottelunsa vain maalin erolla, joten pisteiden eteen pitää tänäänkin tehdä rajusti hommia.

FRISBEE-palkintona tänään vuoden Teho-Sportit Olvin tarjoamana!

Nähdään Ritari-areenalla!

02.01.2015 10:59

Jaa artikkeli: