Ville Simola – Frisbee-kisan voittaja

HPK-SaiPa – ottelussa 12.1.2013 oli toisen erätauon Frisbee-kisassa palkintona Eric Fehrin signeeraama maila, jolla mies luuti onnistuneesti talven matseissa. 8-vuotias Ville Simola nappasi voiton kisasta ja olikin pelkkää hymyä lunastaessaan palkintonsa maanantaina HPK:n toimistolta.

– Maila menee seinälle. En oikein voi pelata sillä, koska se on väärän kätinen, kertoo kakkosluokkalainen puolustajanalku.

frisbee_voittaja_ville

Villen isä oli mukana lunastamassa palkintoa. Isän mukaan Villelle oli sanottu, että omilla viikkorahoilla saa frisbeen ostaa ja niin voittaja myös teki.

– Heitin frisbeen A-katsomosta punaviivan kohdalta. Jouduin jännittämään aika kauan, koska toinenkin frisbee oli lähellä. Oli kyllä kiva voittaa!

Perjantaina tarjolla Pirkka Ostosralli

Frisbee-kisan palkintoina on tällä kaudella ollut mm. Harvian kiuas, Forever kuntosalikortteja, MM-Vip paketti, televisioita ja Autokoulu Lehtelän ajokortti. Tämän viikon perjantaina pelattavassa HPK-HIFK – ottelussa on jälleen tarjolla huippupalkinto: Pirkka Ostosralli K-Citymarket Tiiriössä. Voittaja pääsee keräämään Pirkka-tuotteita kahden minuutin ajan Cittarin hyllyiltä.

Citymarket

Perjantaina kannattaa siis jälleen kerran olla valppaana, kun frisbee-kisa alkaa. Frisbeetä myyvät fanishopit, päätykioskit ja frisbeemyyjät ympäri areenaa.

Heitä siis perjantaina friba keskipisteeseen ja voita hurja Pirkka Ostosralli K-Citymarket Tiiriöön!

HPK – HIFK
perjantaina 18.1. klo 18.30

Tervetuloa!

HPK 15.1.2013

15.01.2013 09:11

Jaa artikkeli: