Viitaluoma ja Sallinen pelaavat loppukauden Ruotsissa

HPK:n hyökkääjät Ville Viitaluoma ja Jere Sallinen siirtyvät loppukaudeksi Ruotsin Örebrohon. Sallisen HPK-sopimus päättyy tähän kevääseen, mutta Viitaluoma palaa Kerho-paitaan jälleen kauden päätteeksi. Viitaluoman sopimusta on jäljellä yksi kausi Hämeenlinnassa.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoo siirron olleen mielenkiintoinen myös Viitaluomalle ja Salliselle.

– HPK:lle on tullut viime viikkoina paljonkin kyselyjä pelaajien suhteen. Emme kuitenkaan halunneet tehdä kotimaan siirtoja 15.2. mennessä. Yhteydenotto Örebron osalta aiheutti kyseisissä pelaajissamme mielenkiintoa siirtoa kohtaan ja he halusivat siirtyä Ruotsiin. Yhteistuumin seurajohdon ja pelaajien kanssa asiasta sovittiin.  Viitaluoma palaa sopimuksen mukaisesti ensi kaudeksi takaisin HPK-paitaan.

Sallinen siirtyi Hämeenlinnaan kaksi vuotta sitten Espoosta. Maajoukkueeseen asti tiensä HPK-pestin kautta raivannut laituri kiittää koko HPK-perhettä kuluneista kahdesta kaudesta.

– Mitä muuta voisin sanoa, kuin tosi isot kiitokset koko organisaatiolle, joukkueelle ja ennen kaikkea faneille. Olen viihtynyt Hämeenlinnassa todella hyvin. On kiinnostavaa lähteä pelaamaan Ruotsiin vielä loppukaudeksi kovia ja hyviä pelejä.

dsc_1058

HPK:n kapteenina toiminut Ville Viitaluoma näkee kevään lainan hyvänä ratkaisuna kaikille osapuolille.

– Tämä on varmasti kaikille hyvä ratkaisu, niin HPK:lle kuin minulle itselle pelaajana. On kiva päästä pelaamaan Örebrohon, panos siellä on kova. HPK:ssa on sen verran kokeneita jätkiä kopissa, että pärjäävät kevään. Ensi kaudella sitten taas taistelen HPK-paidassa.

HPK pelaa seuraavan kotiottelunsa ensi viikon lauantaina 1.3. Tampereen Ilvestä vastaan. Ensi viikko on Oranssilla Alueella talvilomaviikko, katso HPK:n vinkit loman viettoon täältä.

HPK Tiedotus

21.02.2014 11:59

Jaa artikkeli: