Hauskaa Talvilomaa! Tässä viikon HPK-tärpit!

Talvilomalaisia riittää ensi viikolla, kun koululaiset saavat ansaittua taukoa koulutyöstä viikoksi. Suunnaksi kannattaakin ottaa koko perheen voimin Ritari-areena, sillä luvassa on pelaajien vetämä talvilomaluistelu, perhepeli ja Kerhon maistuvat lounaat! Tässä HPK:n vinkit hiihtolomaan!

Kerhon lounas lapsille 5 €

Ritari-areenassa sijaitseva Kerho-ravintola on suunnitellut lapsille ja aikuisillekin maistuvan menun talvilomalle. Kaikki alle 12-vuotiaat lapset saavat koko Kerhon lounaan hintaan 5 euroa! Kerhon lounaaseen sisältyy kaupungin pisin salaattipöytä, keitto ja pääruoka sekä tietysti herkullinen jälkkäri!

Lounasruokina talvilomalla nautitaan perinteisiä ja terveellisiä suosikkeja. Tarjolla ovat mm. makkarakastike, makaronilaatikko ja kananuggetit! Katso lounaslista!

Talvipäivä ke 26.2. klo 12 alkaen

Tuttuun tapaan talvilomalla päästään nauttimaan myös yleisöluisteluista. Keskiviikkona koko HPK:n liigajoukkue viilettää Ritari- ja Metritiski-areenojen jäällä koko Oranssin Alueen yleisöluistelussa. Ritari-areenassa kynäilevät mailalliset ja Metritiskin puolella hiotaan luistelutekniikkaa! Jäällä temmelletään klo 12.00–13.15.

Muista ottaa kypärä mukaan – ilman sitä ei jäälle pääse!

Jäältä siirrytään areenat yhdistävään aulatilaan, jossa pelaajat jakavat nimmareita noin 13.30 alkaen.

Aulatilassa sijaitsevassa Kerho-shopissa on ilmassa lomameininkiä, sillä kaikki varastotuotteet ovat 20% alennuksessa! Tule tekemään löytöjä loppukauteen!!!

Hämeenlinnan Jäähalli Oy järjestää yleisöluistelut talvilomalla 25.–27.2. klo 11.30–14.50 Rinkelinmäellä.

HPK-Ilves la 1.3. Perheliput vain 30 €

Lauantaina otetaan mittaa tamperelaisesta kissaeläimestä, kun Ilves saapuu Ritari-areenalle! Perheliput ovat talviloman kunniaksi vain 30 euron hintaisia! Perhelipulla pääsee otteluun 2 aikuista + 2 lasta tai 1 aikuinen + 3 lasta.

Huhu kertoo Heimon Kalan palaavan Ritari-areenan ilmatilaan lauantaina. Ole siis oranssi ja äänekäs – kala voi uida sinun haaviisi!

Kiekko tippuu lauantaina jäähän perinteiseen tapaan klo 17.00!

Tervetuloa viettämään talvilomaa Ritari-areenalle
– vaikka joka päivä!

HPK 21.2.2014

26.02.2014 09:26

Jaa artikkeli: