Vain pisteet mielessä Bluesin kimppuun. Kausikorttilaisten tapahtuma Kerho-ravintolassa klo 17-18

HPK-Blues 21.1.2014 klo 18.30

Viime viikon voitokkaasti pelannut HPK kohtaa tiistai-illan taistossa Espoon Bluesin. Pudotuspelipaikka on tiukasti hämeenlinnalaisten kiikarissa.

Päivänpolttavat

Lauantaina HPK:ssa 600 Liiga-ottelua lauantaina täyteen saanut Marko Tuulola kukitetaan ennen ottelua. Lisäksi perjantain ottelussa “Tuuskista” tuli HPK:n kaikkien aikojen pistekärki.
– Ei niitä merkkipaaluja kannata nyt alkaa musteleen. Parempi vaan kun keskittyy seuraavaan peliin ja seuraavaan vaihtoon. Muistellaan niitä merkkipaaluja sitten joskus uran jälkeen, puolustaja totesi vaatimattomasti.

Tuulola on todistanut, että putki kulkee edelleen ja varsinkin kiekollinen peli on Liigan eliittiä. Päämäärä loppukaudelle on kristallinkirkas.
– Täysi usko on siihen, että pleijareissa ollaan. Kenen siihen muka sitten pitäisi uskoa, jos me tuolla kopissa ei niin uskota?

Tiistaina vastaan asettuvaa Bluesin vastaan HPK on pelannut tiukkoja vääntöjä. Espoolaiset ovat sarjataulukossa kahdeksantena, kolme pykälää Kerhon edellä.
– Ollaan pelattu Bluesia vastaan tiukkoja pelejä. Blues on parantanut ja alkanut voittamaan enemmän joulun jälkeen. Uskon, että tiukka peli tulee huomennakin, ennakoi HPK:n valmentaja Vesa Viitakoski.

Vaakakupissa

HPK:n mennyt viikko toi mukanaan kahdeksan pistettä yhdeksästä. Ilvekselle menetetty yksi piste perjantaina jäi harmittamaan, mutta viikko osoitti, että maalintekokin alkaa löytymään.
– Pelattiin jo toissa viikollakin pelillisesti ihan hyvin, silloin ei vaan saatu maaleja ja kaveri rankaisi meidän virheistä. Menneellä viikolla saatiin sitten jo itsekin maaleja aikaan, Viitakoski analysoi.

Tuulola luutii siis illallakin HPK:n alakerrassa. HPK:n kaikkien aikojen pistekärjestä Viitakoskella on selvä mielipide.
– Tuukski on edelleen kiekollisena hyvä. Yksi Liigan parhaista pelin avaamisessa ja tuo omalla panoksellaan rauhallisuutta puolustukseen.

Nähtäväksi jää, montako kertaa “Kuju” Hyttisen klassikko “Se on siellä” kajahtaa Ritari-areenan ämyreistä illan kamppailussa.

Pelipäivän väitteet

Väitän, että areenan DJ on täystyöllistetty illalla ja HPK:n maalilaulu soi neljästi ottelussa.

Väitän, että kovalla tasolla tällä hetkellä pelaava Borna Rendulic kasvattaa pistesaldoaan kahdella tehopisteellä.

Kausikorttilaisten tilaisuus Kerho-ravintolassa klo 17-18

HPK:n kausikorttilaiset kokoontuvat yhteen Kerho-ravintolassa alkaen klo 17.00. Kerho-ravintola on siis kausikorttilaisten yksityiskäytössä klo 17-18 välisen ajan. Veikkauksen vedonlyöntiä pääsee tekemään Kerho-ravintolassa klo 18.00.

9-kortilla seisomapaikka vain 2 €

Tämän illan otteluun ysiluokkalaiset pääsevät vain kahdella eurolla per nenä! 9-kortti tulee olla mukana sekä ostettaessa lippuja että sisääntullessa. 9-liput myynnissä Kerho-ravintolassa ja Ritari-areenan lippuluukulla. HUOM! Muista lippuluukun +2€ lipunmyyntilisä.

9-kortti on ysiluokkalaisten oma kulttuuri- ja liikuntakortti, jolla saa monenlaisia alennuksia Hämeenlinnassa sekä Hattulassa ja Janakkalassa. Ysikortteja jakavat alueen nuorisotyöntekijät. Voimassaolevat lukuvuosiedut löydät kulttuurikeskus Arxin sivuilta.

Kämmen

21.01.2014 09:18

Jaa artikkeli: