Tarina Heimon Kalasta – kuinka oranssi kala sai nimensä

Kaudella 2012-2013 Ritari-areenassa lenteli oranssimustavalkoinen kala, joka viihdytti niin lapsia kuin aikuisiakin reippaalla ja tsemppaavalla asenteellaan. Kalaa ihastelivat kaikki, olihan se monasti syynä Rinkelinmäen ympäri kiertäviin aaltoihin.

Kalalla ei kuitenkaan ollut virallista kotia. Kesän 2013 aikana HPK:n myyntipäällikkö Jukka Laamanen lupasi kalalle, että hyvä ja luotettava koti löytyisi HPK:n kumppanin luota. Niinpä Jukka päätti lähteä tapaamaan kaikkien kalojen isää, Heimon Kalan toimitusjohtaja Pekka Lahtista.

Eipä aikaakaan, kun Pekka lupasi, että kala saisi hyvän kodin Heimon Kalassa, Hämeenlinnan Rengossa. Jukka ja kala eivät jääneet pohtimaan vaan kala matkusti välittömästi Renkoon, yhteen Oranssin Alueen tärkeimpään kolkkaan.

Kala sai näin ollen myös uuden nimen: Heimon Kala.

Heimon Kala tekee ensimmäisen lentonsa Ritari-areenassa ottelujuontaja Peter Petron avustuksella tänään perjantaina HPK-Blues -ottelussa.

Kaikki alkaa suoraan pinnan alta

Heimon Kala Oy on tunnettu ja luotettu kala-alan yritys, jonka tuotteet ovat kuuluneet yli kolmenkymmenen vuoden ajan suomalaisen ruokapöydän arkeen ja juhlaan. Heimon Kala on kasvanut hallitusti yhdeksi Suomen merkittävimmistä alan yrityksistä. Tänään se on osa As Premia Foodsia, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian alueella.

Heimon Kala Oy:n tuotemerkkejä Suomessa ovat Heimon ja Saaristomeren. Vahvasti kasvava yritys on yksi Suomen suurimmista kala-alan toimijoista. Heimon Kala hakee tulevaisuudessa entistä laajempia markkinoita.

Lisää Heimon Kalasta voit lukea: www.heimonkala.fi

Tule tapaamaan lentävää Heimon Kalaa Ritari-areenalla perjantaina 18.10.2013 HPK-Blues -otteluun. Matsi on perhepeli ja perheliput maksavat vain 30 euroa!

HPK-Blues

tänään klo 18.30

HPK 18.10.2013

18.10.2013 10:23

Jaa artikkeli: