Petteri Nikkilä palaa takaisin kotiin

HPK-kasvatti Petteri Nikkilä palaa takaisin oranssiin. HPK ja Nikkilä ovat solmineet kolme ja puolivuotisen pelaajasopimuksen, joka kestää kevääseen 2026 asti.

HPK ja Petteri Nikkilä ovat sopineet puolustajan paluusta kasvattiseuraansa 2026 kevääseen asti ulottuvalla sopimuksella. Tällä kaudella Saksan DEL2 Liigan Bayreuth Tigersissa pelannut puolustaja on HPK:n kultaisen kevään 2019 luottoratsuja ja hänet valittiinkin mestaruuskevään päätteeksi Liigan All Stars kenttään. Kerhossa Nikkilä on pelannut Liigaa kausilla 2013–2020.

HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo, että Nikkilän kanssa keskustelut johtivat viime viikonloppuna nopeasti yhteiseen tahtotilaan, jossa Kerholaisen kiekkokulttuurin lipunkantaja palaa pitkällä sopimuksella kotiin.

– Viikonlopun aikana keskusteluissa Petterin kanssa löytyi hyvä molemminpuolinen tahtotila Petterin paluuseen Hämeenlinnaan. Nikkilä on pelaaja parhaassa iässään ja on HPK-laisen pelin ilmentymä ja edustaa vahvaa Kerholaisuutta. Petteri oli halukas sitoutumaan meillä pitkään projektiin. Tiedämme mitä saamme, Petteri on hyvä monella osa-alueella, niin puolustus kuin hyökkäyssuuntaan ja luo sitä kautta monipuolisuutta pelaamiseemme.

Toivanen kertoo, että HPK suunnittelee vahvistavansa joukkuetta vielä edelleen.

– Etsimme vielä aktiivisesti vahvistusta myös hyökkäyspäähän ja näemme, että meillä on hyvät mahdollisuudet taistella pitkälle kevääseen.

HPK pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina, vastassa on Lukko ja liput ovat tarjouksessa 93-vuotiaan Pallokerhon kunniaksi vain 9,30€. Nikkilän on määrä saapua Suomeen lähipäivinä ja hän on tavattavissa Kerho-shopin joulun avauksessa tiistaina 13.12.2022.

09.12.2022 14:02

Jaa artikkeli: