HPK 93 vuotta – kaksi kotiottelua ja lippukamppista tällä viikolla

Hämeenlinnan Pallokerho täyttää 93 vuotta lauantaina 10.12.2022. Juhlaviikolla HPK pelaa kahdesti kotona, Rinkelinmäen Pohjantähti Areenassa. Torstaina vastassa on Ässät ja lauantain juhlaottelussa vastassa on Lukko. Ennen lauantain ottelun alkua Hämeenlinnan Pallokerhon Hall of Fame saa neljä uutta jäsentä. Molempiin otteluihin on tarjolla upeat lipputarjoukset!

HPK:n perustamisesta tulee siis 93 vuotta täyteen lauantaina. Yleisseuraksi perustettu Kerho loi innostusta kaupungissa jo ennen kuin se pelasi otteluakaan Hämeenlinnan Pallokerhona.

Timo Lainesalo kirjoitti vuonna 1989 ilmestyneessä Hyvän Pelin Kerhossa seuraavasti perustamiskokouksesta ja nimestä:

“Uuden hämeenlinnalaisen jääpalloseuran perustava kokous pidettiin 10.12.1929 Backman & Tyrylän kahvilassa. Hämeen Sanomien mukaan kokouksessa vallitsi erittäin innostunut mieliala ja seuran toiminta päätettiin saada heti ripeään vauhtiin. Seuran nimi jäi kuitenkin avoimeksi. Puhuttiin Hämeenlinnan Jääpalloseurasta, mutta vain puhuttiin.”

“Sunnuntai 23.2.1930 oli tärkeä päivä hämeenlinnalaiselle palloilulle. Hämeen Sanomat kirjoitti etukäteen kahteenkin kertaan tulevasta jääpalloilun suurtapauksesta, lyseon joukkueen ja muista hämeenlinnalaisista jääpalloilijoista kootun joukkueen välisestä kamppailusta. Se oli myös ottelu, jossa Hämeenlinnan Pallokerho pelasi ensimmäisen kerran oikealla nimellään.”

HPK-Ässät to 8.12.2022

HPK ja Ässät iskevät yhteen torstain kamppailussa sarjapisteistä! Ottelu on Kummipeli, jonka lippukampanja on suunnattu Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanssa yhteistyössä kummeille ja kummilapsille! Tuo siis kummisi tai kummilapsesi otteluun ja käytä lipputarjous hyödyksesi!

Kummitarjouksena liput kahdelle alk. 14 € (kummi + alle 17-v. lapsi) + mahdolliset toimituskulut.

Katsomot: A1, A4,B2, B3, C1 & D2-D4 + seisomakatsomot. Liput Lippu.fistä!
Istumapaikkoja on otteluun tarjolla rajoitetusti.

HPK-Lukko la 10.12.2022

HPK:n 93-vuotisjuhlaottelu on vuorossa lauantaina. Kaikki liput tuohon otteluun maksavat 9,30€ täyteen tulevan vuosiluvun kunniaksi. Liput ovat myynnissä Lippu.fissä

Ennen ottelun alkua Hämeenlinnan Pallokerhon Hall of Fame saa neljä uutta jäsentä. Seremoniat juuri ennen ottelun alkua.

Huomioithan seuraavat asiat kampanjassa:
– Tarjoushinta ei koske klubi- tai aitiolippuja, eikä C4-katsomoa.
– Tarjoushinta 9,30€ voimassa ennakkoon, lippuluukulla +2,50 palvelumaksu.
– K18-merkintä E-katsomoihin on voimassa, vaikka lippu on tarjoushintainen.
– Normaalisti alle 9,30 euroa maksavat liput säilyvät ennallaan.
– Kampanja on voimassa 5.12.2022 – 10.12.2022 niin kauan kuin lippuja riittää.
– Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin

Onnea Kerholaiset!
93 vuotta rakkaudesta lajiin!

08.12.2022 08:12

Jaa artikkeli: