Osta kausikorttisi Liiga-kaudelle 2020-2021 nyt!

HPK kausikortilla näet nyt Liigan ja Naisten Liigan runkosarjan kotiottelut samaan rahaan! Valmistaudu tulevaan Liiga-kauteen 2020-2021 ostamalla oma kausikorttisi NYT!

HPK:n runkosarjan 2020-2021 kausikortit ovat myynnissä nyt. Kausikorttimyynti on käynyt samaan tahtiin kuin vuosi sitten ja nyt on oikea aika varmistaa oma paikka Pohjantähti Areenassa! Katso alta mistä ostat kausikorttisi helpoiten!

Kausikortti sisältää

  • Liigan runkosarjan kotiottelut
  • Naisten Liigan runkosarjan kotiottelut
  • Mahdolliset kotiharjoitusottelut
  • Mahdolliset U20 playoffs-kotiottelut
  • Lahjakortin, jolla voi lunastaa ennalta määrätyn fanituotteen Kerho-shopista
  • Kausikorttilaisten tapahtumat
  • Kausikorttilaisen etukortin (Kerho-ravintola, Kerho-shop ja McDonald’s)

Osta tästä uudet kausikortit

Muoviset kausikortit uusitaan tälläkin kaudella. Jatkossa kausikortti säilyy käytössä useamman kauden.
Mobiilikausikortit kuuluvat jatkossa valikoimaan, niistä lisää alla.

Mobiilikausikortti

Kausikorttilainen voi valita muovisen kausikortin sijaan mobiilikausikortin. Tässä tapauksessa muovista kausikorttia ei ole saatavissa. Mobiilikausikortti toimii yleisimmillä lompakkosovelluksilla mobiililaitteissa ja se varataan ostotilanteessa verkkokaupan Toimitustavat-osiossa.

Kausikortin toimitus

Ne kausikorttilaiset, jotka ovat ostotilanteessa valinneet muovisen kausikortin, noutavat ne Pohjantähti Areenan lippuluukulta saapuessaan ensimmäisiin otteluihinsa tai erillisinä noutopäivinä elokuussa. Seuraavat noutopäivät ovat 2.9. klo 14-18 ja 3.9. klo 17.30 alkaen saapuessa harjoitusotteluun HPK-Ässät. Emme postita kausikortteja kuin poikkeustilanteissa.

Poikkeustilanteen mahdollinen jatkuminen

Mikäli kaikki alkavan kauden Liiga-ottelut perutaan, palautetaan kausikortista maksetut rahat kokonaisuudessaan. Liiga-kauden aloituksen mahdollinen viivästyminen 1-3 kotiottelulla / otteluiden peruminen 1-3 kotiottelulla / tyhjälle katsomolle pelaaminen 1-3 kotiottelussa ei ole syy rahojen palautukselle, samoin mahdollisia peruuntuneita harjoitusotteluja ei korvata.

Näin ostat kausikorttisi

HPK:n runkosarjan kausikortit voi lunastaa usealla tavalla: Lippu.fi:n verkkokaupan kautta, puhelimitse tai K-Citymarket Tiiriön lippu.fi:n myyntipisteestä. Mikäli haluat maksaa kausikorttisi laskulla (ja mahdollisesti myös osamaksulla), se onnistuu soittamalla lippu.fi:n puhelinpalveluun tai laittamalla sähköpostia. Verkkokaupassa tai Citymarketissa asioidessa kausikortit maksetaan lunastettaessa. Mahdolliset varaukset löytyvät järjestelmistä niin 801-alkuisella lunastuskoodilla kuin asiakasnumerollakin (kausikortin viivakoodin yläpuolella oleva 3-5 -numeroinen numerosarja). Alla tarkemmat toimintaohjeet kausikortin uusimiseen:

Verkkokauppa

Mene osoitteeseen Lippu.fi/HPK. Luo tunnukset tai käytä vanhoja tunnuksiasi ja osta kortti valitsemallesi paikalle. Maksu verkkokaupassa onnistuu verkkopankkitunnuksilla ja useimmilla maksukorteilla. Muista valita myös, että otatko perinteisen muovisen kausikortin vai aina mukanasi kulkevan mobiilikausikortin.

tai

Kirjaudu sisään osoitteessa http://hpk.lippu.fi. Jos sinulla ei vielä ole salasanaa tai olet unohtanut sen, niin käyttäjätunnuksena toimii HPK:lle ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanan saat klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” -painiketta. Salasana tulee sähköpostiisi. Maksu verkkokaupassa onnistuu verkkopankkitunnuksilla ja useimmilla maksukorteilla. Muista valita myös, että otatko perinteisen muovisen kausikortin vai aina mukanasi kulkevan mobiilikausikortin. Valinta tapahtuu Ostoskorin runkosarjan ottelulistauksen jatkeena olevassa Toimitustapa-alasvetovalikossa.

Pääset uusimaan kausikorttisi täältä: Omat tiedot – Kausikorttien uusiminen (paina lunastapainiketta)

Puhelinpalvelu

Voit myös lunastaa kausikorttipaikkasi Lippu.fi:n kausikorttipalvelusta puh. 010 633 1062. Palvelu on avoinna ma – pe klo 10-16. Soitto maksaa 8,8 snt/min. + mpm/pvm. Puhelinpalvelussa maksuvälineinä käyvät maksukorteista Visa & Mastercard sekä sovelluksista MobilePay, Eazybreak ja SmartumPay.

Sähköposti

Kausikorttiasioissa voit myös laittaa postia sähköpostiosoitteeseen [email protected]

K-Citymarket Tiiriö

Kausikortin voi lunastaa myös Tiiriön Citymarketissa, joka on yksi lippu.fi:n myyntipisteistä. Kausikortti maksetaan käteisellä, maksukortilla tai myyntipisteen hyväksymillä arvoseteleillä (mm. Smartum, Virike, ePassi). Maksuksi käy myös mobiilisovellus SmartumPay.

18.08.2020 12:52

Jaa artikkeli: