Nikkilä jatkaa HPK:ssa – Kari-Koskinen scouttaamaan pelaajia

HPK on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen puolustaja Petteri Nikkilän kanssa. Nikkilä on 23-vuotias HPK:n oma kasvatti ja pelaa tällä hetkellä kolmatta liigakauttaan.

Nikkilä on tähän mennessä pelannut urallaan 117 liigaottelua ja saalistanut niissä 34 tehopistettä. Tällä kaudella pisteitä on 30 pelatussa ottelussa syntynyt 12.

-On hienoa, että Nikkilä halusi jatkaa HPK:ssa. Hän on HPK:n oma juniori, pelaa fyysisesti ja hänestä on tullut hyvän tason liigapuolustaja, kertoo HPK:n vt. toimitusjohtaja Timo Virtanen.

Jussi Kari-Koskinen HPK:n organisaatioon

Jussi Kari-Koskinen aloittaa HPK:n kykyjenetsijänä. Kari-Koskinen toimii tällä hetkellä viidettä kauttaan Buffalo Sabresin NHL-organisaatiossa.

-Minulla on nyt viides kausi menossa Buffalon organisaatiossa ja pääpainonani on tarkkailla suomalaisia pelaajia. Katson joka vuosi 300 peliä paikanpäältä, Kari-Koskinen kertoo.

Jussi Kari-Koskinen

Kari-Koskinen auttaa HPK:ta ensi kauden joukkueenrakentamisessa, mutta tekee töitä myös Buffalon NHL-organisaatiolle. Ensi kauden joukkuetta hän rakentaa yhdessä tulevan kauden päävalmentajan Antti Pennasen kanssa.

Tämän lisäksi HPK jatkaa edelleen urheilujohtajan kartoittamista.

HPK Tiedotus 15.12.2015

15.12.2015 15:00

Jaa artikkeli: