Nenonen, Ruokonen ja Sinkkonen jatkosopimuksiin HPK:n kanssa

Markus Nenonen ja Miro Ruokonen jatkavat HPK:ssa ensi kaudella

HPK:n hyökkääjät Markus Nenonen ja Miro Ruokonen ovat solmineet yhden kauden jatkosopimukset Hämeenlinnan Pallokerhon kanssa. Nenosen sopimukseen kuuluu optio ulkomaille siirtymisestä. HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo molempien laitahyökkääjien olevan tärkeitä runkopaloja tulevan kauden joukkueessa.

– Näen, että Markus ja Miro ovat molemmat pelaajia, jotka kantavat HPK:n urheilukulttuuria. He vievät tätä ensi kaudelle niin urheilullisesti kuin pelillisesti.

20190305, HÄMEENLINNA, HPK VS. TPS, HPK:N MARKUS NENONEN (28) TEKI LOPPULUKEMIKSI 4-2 TYHJÄÄN MAALIIN. SYÖTTÄJÄNÄ TEEMU TURUNEN. Kuva: Veli-Matti A. Pitkänen

Janne Sinkkonen jatkaa HPK U20 päävalmentajana

HPK U20 -joukkueen päävalmentaja Janne Sinkkonen jatkaa toimessaan kaudella 2020-2021. Nuorten SM-liigaa pelaavan HPK U20 -joukkueen alkusarja on sujunut tavoitteiden mukaisesti peliä kehittäen. Joukkueen sarjasijoitus on tällä hetkellä kahdeksas.

– Janne on tehnyt hyvää työtä ja edennyt niiden tavoitteiden mukaan, joita olemme asettaneet ja edellytämme HPK:n U20-joukkueen toiminnalta. Pelaajien ja pelin kehitys on mennyt oikeaan suuntaan ja olemme tyytyväisiä tämänhetkiseen toimintaan, kommentoi Toivola.

 

HPK pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina Ilvestä vastaan Pohjantähti Areenassa. Ottelussa järjestetään teddy bear toss -tempaus, jonka tuottamat nallet lahjoitetaan Joulupuu-keräykseen. Lisätiedot täältä.

Tästä liput perjantain matsiin!

20.11.2019 16:00

Jaa artikkeli: