Nallet jäälle perjantain kotipelissä – Joulupuu-keräyksen startti

HPK pelaa perjantaina 22.11.2019 Tampereen Ilvestä vastaan Pohjantähti Areenassa. Ottelun teemana on Joulupuu-keräys ja HPK sekä Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestävät yhteistyössä teddy bear toss -tempauksen. HPK:n tehdessä ensimmäisen maalin, katsojat voivat heittää jäälle ostamansa pehmolelun ja näin osallistua Joulupuu -keräykseen. Nallet päätyvät hyväntekeväisyyteen. Pehmoleluja ei ole myynnissä Pohjantähti Areenassa.

– Pehmolelu voi olla iso tai pieni, edullinen tai kallis, tärkeää on saada paljon pehmoja kerättyä hyvään tarkoitukseen. Muistathan, että lelu säilyy parhaiten, mikäli pakkaat sen esimerkiksi läpinäkyvään muovipussiin jo kotona. Olemme osallistuneet Joulupuu-keräykseen eri tavoin monena vuonna, ja tämä tulee olemaan varmasti hieno startti keräykselle tänä vuonna, kommentoi HPK Liiga Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Savolainen.

– Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu -projektin nyt 13. kerran ja HPK on ollut mukana keräyksessä jo useita vuosia! Joulupuu on perinteinen hyvänmielen keräys, jossa kerätään joululahjoja sellaisille lapsille, joiden luokse joulupukki ei välttämättä muuten löydä. Nallepeli starttaa keräyksen ja nallet lahjoitetaan Hämeenlinnan avohuollon lastensuojelun asiakkaille. Keräyksen kaikki osapuolet toimivat korvauksetta yhteisen hyvän eteen. Jäällä likaantuneet pehmot pesee Lindström, kertoo Joulupuu-keräyksestä vastaava Miia Roisko Hämeenlinnan Nuorkauppakamarilta.

Nallepeli HPK-Ilves 22.11.2019 klo 18.30 Pohjantähti Areenassa.

Tee siis näin:
1. Osta uusi pehmolelu ennakkoon
2. Pakkaa lelu muovipussiin jo kotona
3. Heitä lelu jäälle HPK:n tehdessä ensimmäisen maalin

Liput HPK-Ilves -matsiin tästä!

Lisätiedot:

Tapahtumasta: HPK Liiga Oy Kati Savolainen 0440964474
Joulupuu-keräyksestä: Hämeenlinnan Nuorkauppakamari Miia Roisko  0408226575

Joulupuu-keräyksen verkkosivusto: http://www.jchml.fi/projektit/joulupuu/

18.11.2019 11:20

Jaa artikkeli: