Matt Marcinew ja Valtteri Suni sopimuksiin – Monton tryout ei tuottanut tulosta

HPK on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset keskushyökkääjä Matt Marcinew’n ja Valtteri Sunin kanssa. Joona Monton tryout-jakso ei tuottanut loppukauden tulosta.

HPK ja keskushyökkääjä Matt Marcinew ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. 27-vuotias Marcinew pelasi viime kaudella EHCL:ää Indy Fuel -joukkueessa tehden 57 ottelussa tehot 23+25. Marcinew’lla on vyöllään aiemmilta kausilta yhteensä 41 AHL-ottelua.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo Marcinew’n olevan täydennys kärkikenttien kokoonpanoon.

– Matt täydentää meidän kärkiketjujen keskikaistaa. Hän on hyvin luisteleva ja taitava rightin pelaaja. Matt omaa hyvän pelikäsityksen ja hyvänä aloittajana hän tuo meille lisävoimaa ylivoima- ja hyökkäyspeliin. Debyytti on todennäköisesti Oulussa ensi viikolla, ennakoi Toivola.

Valtteri Suni allekirjoitti ensimmäisen Liiga-sopimuksensa HPK:n kanssa. Suni on harjoitellut HPK:n kanssa kesän ja taistelee pelipaikasta kauden edetessä.

– Valtteri aloittaa kautensa U20-joukkueessa ja Mestis-yhteistyön kautta FPS:ssä. Katsotaan, miten kausi etenee hänen osaltaan, kertoo Toivola.

HPK:ssa tryout-sopimuksella alkukauden pelanneen Joona Monton koejakso ei tuottanut sopimusta loppukaudeksi. HPK kiittää Montoa tryout-jaksosta.

HPK:n joukkue on valmis avaamaan Liiga-kauden 2021–2022 nyt koossa olevalla rosterilla.

– Tällä joukkueella lähdetään alkavaan kauteen ja lisää pelaajia ei tässä vaiheessa ole tulossa, päättää Toivola.

HPK julkaisi tänään uuden urheilustrategiansa. Siitä voit lukea täältä.

06.09.2021 14:59

Jaa artikkeli: