Kausikortit: toinen arvonta suoritettu! Tarjoukset voimassa 31.5.2022!

Kausikorttilaiset ovat toukokuun alkupuoliskolla osallistuneet kahteen arvontaan ostaessaan kausikorttinsa. Toisen viikon arvonnassa oli Michael Jolyn game worn pelipaita päättyneeltä kaudelta!

Jolyn paidan on voittanut Jukka Seppä! HPK onnittelee!

Kausikorttitarjoukset 31.5.2022 asti

Kausikorttien tarjoukset ovat voimassa 31.5.2022 asti! Nyt kannattaakin suunnata osoitteeseen hpk.lippu.fi ja napata huippuhintaiset istumat tai seisomat! Istumapaikat B2- ja B3-katsomoissa maksavat 209€ (norm. 329€) ja seisomakausikortti 159€ (norm. 289€). Normaalihinnat alkaen 1.6.2022.

Tarjousseisomakortilla katsot jokaisen runkosarjan kotimatsin hintaan 5,30€ / peli ja B-katsomoiden istumapaikoilta hintaan 6,96€ / peli! Tästä ei hinta parane!

Tästä ostoksille!

Jatkuva kausikorttitilaus käyttöön

Otamme käyttöön kausikortin kestotilauksen, mikä tarkoittaa sitä, että kausikortin voimassaolo jatkuu kaudesta toiseen, ellei tilaaja irtisano sitä määräajan puitteissa. Tilausehdot tässä.

Mobiilikausikortti

Kausikorttilainen voi valita muovisen kausikortin sijaan mobiilikausikortin. Tässä tapauksessa muovista kausikorttia ei ole saatavissa. Mobiilikausikortti toimii yleisimmillä lompakkosovelluksilla mobiililaitteissa ja se varataan ostotilanteessa verkkokaupan Toimitustavat-osiossa.

Etuosto-oikeus omalle paikalle

Kaudella 2021-2022 kausikortin omistaneet säilyttävät omat paikkansa 31.5.2022 asti. Tämän jälkeen kaikki vahvistamattomat kausikorttipaikat siirtyvät yleiseen myyntiin.

Kausikortin toimitus

Ne kausikorttilaiset, jotka ovat ostotilanteessa valinneet muovisen kausikortin, noutavat kortin Pohjantähti Areenan lippuluukulta saapuessaan ensimmäiseen otteluunsa. Emme postita kausikortteja kuin poikkeustilanteissa.

Kannattajakausikortti

Kannattajakausikortin lunastus edellyttää liittymistä HPK Kannattajat ry:n jäseneksi. Jäseneksi liitytään verkossa http://hpkfanclub.net/. Kausikortti on noudettavissa, kun jäsenmaksu on maksettu. Noudon yhteydessä tulee esittää yhdistyksen jäsenkortti.

Mahdollinen poikkeustilanne

Mikäli kaikki alkavan kauden Liiga-ottelut perutaan, palautetaan kausikortista maksetut rahat kokonaisuudessaan. Liiga-kauden aloituksen mahdollinen viivästyminen 1-3 kotiottelulla / otteluiden peruminen 1-3 kotiottelulla / tyhjälle katsomolle pelaaminen 1-3 kotiottelussa ei ole syy rahojen palautukselle, samoin mahdollisia peruuntuneita harjoitusotteluja ei korvata.

Tästä ostoksille!

17.05.2022 11:17

Jaa artikkeli: