Josh MacNevin jälleen Hämeenlinnaan

Viime kaudella HPK:ssa syksyllä kiekkoillut Josh MacNevin on jälleen saapunut Hämeenlinnaan. Tänä syksynä MacNevinin pesti Hämeenlinnassa kestää syyskuun loppuun asti. Lokakuussa hän liittyy jälleen Tukholma AIK:n riveihin, jonne hän lähti myös viime kaudella Hämeenlinnasta. MacNevin pelasi yhteensä viisi ottelua viime kaudella HPK:ssa, tehden tehot 1+1=2. Tällä kaudella otteluita tulee todennäköisesti kertymään kaksi enemmän.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on mielissään saadessaan MacNevinin jälleen kokoonpanoon.

– Josh leventää alkukauden aikana puolustusmateriaaliamme. Kyseessä on tuttu yhteistyökuvio AIK:n kanssa.

Kultakeskus-turnaus loppuviikosta

Hämeenlinnassa pelataan Kultakeskus-turnaus perjantaina ja lauantaina. Itse turnaus alkaa jo torstaina Tampereella Hakametsässä, jolloin vastakkain asettuvat Ilves ja AIK. Hämeenlinnassa pelattavat ottelut ovat HPK-Ilves perjantaina klo 18.30 ja HPK-AIK lauantaina klo 14.00.

Kultakeskus-turnaus on nimetty HPK:n vahvan yhteistyökumppanin mukaan. Turnaus pelattiin ensimmäistä kertaa viime syksynä. Liput Kultakeskus-turnauksen Hämeenlinnassa pelattaviin otteluihin ovat myynnissä kaikissa HPK:n ennakkomyyntipisteissä. Lippuja voi ostaa myös ottelupäivänä alkaen tunti ennen ottelua Ritari-areenan lippuluukulta.

22.08.2011 12:09

Jaa artikkeli: