HPK:n miesten ja naisten liigajoukkueille yhteinen kausikortti!

Miesten ja naisten Liigaa pääsee Hämeenlinnassa katsomaan yhdellä kausikortilla runkosarjassa kaudella 2020-2021. HPK:n miesten Liigan runkosarjan kausikorttiin sisältyvät myös kaikki HPK Kiekkonaisten kotiottelut Metritisti-areenalla runkosarjassa.

Hämeenlinnalainen kiekkoperhe yhdistää voimansa haastavana aikana ja yhteistyö lähenee entisestään.

– Olemme tehneet hyvää uutta yhteistyötä nyt kahden vuoden ajan HPK Kiekkonaisten kanssa ja haluamme syventää sitä entisestään. HPK:n kausikorttilainen pääsee nyt nauttimaan niin miesten kuin naisten kotiotteluista samalla kortilla, mikä on täysin loogista, kun samaa kiekkoperhettä olemme. Toivon, että tämä lisää Hämeenlinnassa naisten jääkiekon kiinnostavuutta ja saamme yhdessä yleisömäärän nousuun, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen yhteistyötä.

HPK Kiekkonaisten manageri Jorma Hassinen uskoo HPK-perheen vetovoiman kasvavan edelleen yhteistyön myötä.

– HPK:n liigaorganisaation tuki on Kiekkonaisille erittäin tärkeä. Tämä yhteistyö on ainutlaatuinen, sillä muissa seuroissa, joissa on erilliset naisten ja miesten organisaatiot, yhteiskausikorttia ei meidän tietojen mukaan ole. Toivon, että hämeenlinnalaiset löytävät tiensä naisten otteluihin vielä enemmän tämän yhteistyön johdosta. Yleisömäärien nousu vaikuttaisi mahdollisesti myös juniorijääkiekon kioskitoimintaan positiivisesti ja näin tukisi myös junnuja.

HPK Kiekkonaisten omaa kausikorttia pystyy ostamaan verkkosivustolta www.hpkkiekkonaiset.fi ennen kauden alkua. Kiekkonaisten oma kausikortti sisältää vain HPK:n Naisten Liigan kotiottelut.

HPK:n kausikorttimyynti käynnistyy 1.5.2020. Lisätiedot kausikorteista täältä.

30.04.2020 11:08

Jaa artikkeli: