HPK:n kauden 2020-2021 kausikortit ovat myynnissä!

HPK kausikortilla näet nyt Liigan ja Naisten Liigan runkosarjan kotiottelut samaan rahaan! Valmistaudu tulevaan Liiga-kauteen 2020-2021 ostamalla oma kausikorttisi NYT!

HPK:n runkosarjan 2020-2021 kausikortit ovat myynnissä nyt. Vanhat kausikorttilaiset voivat uusia kausikorttinsa HPK:n oman verkkokaupan kautta ja uudet kausikorttilaiset voivat ostaa oman uuden kausikorttipaikkansa Lippu.fi-verkkokaupasta. Ohjeet vanhan kausikortin uusimiseen alta.

Osta tästä uudet kausikortit Vahvista tästä vanhat kausikortit

 

Viime kauden kausikorttilaisten omat paikat säilyvät varattuina koko toukokuun ajan eli 31.5.2020 asti. Halutessaan kausikorttilainen voi myös vaihtaa paikkaa sillä hetkellä oleville vapaille paikoille, mikä onnistuu Lippu.fi:n puhelinpalvelun tai sähköpostin kautta (yhteystiedot alla). Lunasta oma paikkasi toukokuun aikana, sillä kaikki varaamattomat paikat ovat yleisessä myynnissä 1.6.2020 alkaen!

Muoviset kausikortit uusitaan tälläkin kaudella. Jatkossa kausikortti säilyy käytössä useamman kauden.
Mobiilikausikortit kuuluvat jatkossa valikoimaan, niistä lisää alla.

Tarjouskausikortit

B-päädyn istumapaikat maksavat tällä kaudella 194 € (norm. 300 €) ja aikuisten seisomakausikortit 144 € (norm. 260 €). Kausikorttitarjoukset ovat voimassa 17.6.2020 asti.

Kausikortti sisältää

  • Liigan runkosarjan kotiottelut
  • Naisten Liigan runkosarjan kotiottelut
  • Mahdolliset kotiharjoitusottelut
  • Mahdolliset U20 playoffs-kotiottelut
  • Lahjakortin, jolla voi lunastaa ennalta määrätyn fanituotteen Kerho-shopista
  • Kausikorttilaisten tapahtumat
  • Kausikorttilaisen etukortin (Kerho-ravintola, Kerho-shop ja McDonald’s)

Arvonta kausikortin lunastaneille

Arvomme kaksi gameworn-pelipaitaa kaudelta 2019-2020 kausikortin lunastaneille! Ensimmäiseen arvontaan osallistuvat 15.5. mennessä kausikorttinsa lunastaneet ja toinen paita arvotaan 31.5. mennessä lunastaneiden kesken. Ensimmäisessä arvonnassa mukana olleet osallistuvat automaattisesti myös jälkimmäisen paidan arvontaan. Arvontoihin osallistumiseen riittää kausikortin lunastaminen mainittuina aikoina, mitään muuta ei tarvitse tehdä! Ensimmäisen arvonnan voittaja saa Markus Nenosen paidan ja jälkimmäisessä arvotaan Niklas Frimanin paita.

Mobiilikausikortti

Kausikorttilainen voi valita muovisen kausikortin sijaan mobiilikausikortin. Tässä tapauksessa muovista kausikorttia ei ole saatavissa. Mobiilikausikortti toimii yleisimmillä lompakkosovelluksilla mobiililaitteissa ja se varataan ostotilanteessa verkkokaupan Toimitustavat-osiossa.

Kausikortin toimitus

Ne kausikorttilaiset, jotka ovat ostotilanteessa valinneet muovisen kausikortin, noutavat ne Pohjantähti Areenan lippuluukulta saapuessaan ensimmäisiin otteluihinsa tai erillisinä noutopäivinä elokuussa. Tiedotamme noutopäivistä ja -ajoista lähempänä ajankohtaa. Emme postita kausikortteja kuin poikkeustilanteissa.

Poikkeustilanteen mahdollinen jatkuminen

Mikäli kaikki alkavan kauden Liiga-ottelut perutaan, palautetaan kausikortista maksetut rahat kokonaisuudessaan. Liiga-kauden aloituksen mahdollinen viivästyminen 1-3 kotiottelulla ei ole syy rahojen palautukselle, samoin mahdollisia peruuntuneita harjoitusotteluja ei korvata.

Näin uusit vanhan kausikorttisi runkosarjaan 2020-2021!

HPK:n runkosarjan kausikortit voi lunastaa usealla tavalla: Lippu.fi:n verkkokaupan kautta, puhelimitse tai K-Citymarket Tiiriön lippu.fi:n myyntipisteestä. Mikäli haluat maksaa kausikorttisi laskulla (ja mahdollisesti myös osamaksulla), se onnistuu soittamalla lippu.fi:n puhelinpalveluun tai laittamalla sähköpostia. Verkkokaupassa tai Citymarketissa asioidessa kausikortit maksetaan lunastettaessa. Varaukset löytyvät järjestelmistä niin 801-alkuisella lunastuskoodilla kuin asiakasnumerollakin (kausikortin viivakoodin yläpuolella oleva 3-5 -numeroinen numerosarja). Alla tarkemmat toimintaohjeet kausikortin uusimiseen:

Verkkokauppa

Kirjaudu sisään osoitteessa http://hpk.lippu.fi. Jos sinulla ei vielä ole salasanaa tai olet unohtanut sen, niin käyttäjätunnuksena toimii HPK:lle ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanan saat klikkaamalla ”Unohtuiko salasana” -painiketta. Salasana tulee sähköpostiisi. Maksu verkkokaupassa onnistuu verkkopankkitunnuksilla ja useimmilla maksukorteilla. Muista valita myös, että otatko perinteisen muovisen kausikortin vai aina mukanasi kulkevan mobiilikausikortin. Valinta tapahtuu Ostoskorin runkosarjan ottelulistauksen jatkeena olevassa Toimitustapa-alasvetovalikossa.

Pääset uusimaan kausikorttisi täältä: Omat tiedot – Kausikorttien uusiminen (paina lunastapainiketta)

Puhelinpalvelu

Voit myös lunastaa kausikorttipaikkasi Lippu.fi:n kausikorttipalvelusta puh. 010 633 1062. Palvelu on avoinna ma – pe klo 10-16. Soitto maksaa 8,8 snt/min. + mpm/pvm. Puhelinpalvelussa maksuvälineinä käyvät maksukorteista Visa & Mastercard sekä sovelluksista MobilePay, Eazybreak ja SmartumPay.

Sähköposti

Kausikorttiasioissa voit myös laittaa postia sähköpostiosoitteeseen [email protected]

K-Citymarket Tiiriö

Kausikortin voi lunastaa myös Tiiriön Citymarketissa, joka on yksi lippu.fi:n myyntipisteistä. Kausikortti maksetaan käteisellä, maksukortilla tai myyntipisteen hyväksymillä arvoseteleillä (mm. Smartum, Virike, ePassi). Maksuksi käy myös mobiilisovellus SmartumPay.

Vanhat kausikortit tulee uusia viimeistään 31.5.2020, tämän jälkeen kaikki varaamattomat paikat vapautuvat yleiseen myyntiin!

25.05.2020 08:07

Jaa artikkeli: