HPK:n Liiga-kausi käyntiin Lahdessa

Pelicans-HPK 12.9.2014 klo 18.30
HPK-Ilves 13.9.2014 klo 17.00

Koko kesän sitä on odotettu ja tänään se vihdoin alkaa! HPK avaa kautensa “paikallisvastustajaa” Lahden Pelicansia vastaan. Huomenna vuorossa Tampereen Ilves kotiavauksessa.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen odottaa levollisin mielin kauden ensi-iltaa.
– Ollaan treenattu hyvin ja kaikki pitäisi olla kunnossa. Runkopelaajia on täksi kaudeksi vaihtunut aika paljon. Kokoonpano alkaa olla kunnossa Lahden reissua varten.

HPK:n kapteenina tulevana kautena toimiva Joonas Vihko odottaa liiga-avausta vesi kielellä.
– Tosi hyvällä fiiliksellä ollaan menty ja joukkueessa on pirun hyvä henki. Olen aistinut jopa odottavaa tunnelmaa.

HPK kohtaa perjantaina vierasottelussa Pelicansin, jonka hyökkäyspäässä ratkaisijoita riittää. Etenkin ylivoimalla joukkue on todella vaarallinen. Täksi kaudeksi hankittua Michal Repikiä kannattaa pitää silmällä.

Lauantaina kotiavauksessa happy hour

Lauantaina HPK-Ilves -otteluun kannattaa saapua jo hyvissä ajoin, sillä ovet aukeavat poikkeuksellisesti jo kahta tuntia ennen, klo 15. Kerho-ravintolassa ja Ritari-areenan kattoterassilla vietetään klo 15-16 happy houria, eli luvassa on livemusiikkia sekä oluen, siiderin tai lonkeron ostajalle kaupantekijäisinä tarjolla makkaraa tai vaihtoehtoisesti Heimon Kalan loimulohta. Sisäänkäynti klo 15 tapahtuu pohjoispäädyn pääovesta Kerho-ravintolaan. Muut  ovet eivät vielä klo 15 ole auki.

Ennen kiekon putoamista jäähän lauantaina ensiesityksensä saa myös HPK:n tämän kauden uusi pelaajaesittelyvideo!

Ritari-areenan uuden turvakaukalon päätypleksit ovat herättäneet keskustelua. Pleksit ovat kuitenkin nyt vaihdettu molempiin kenttäpäättyihin, joten alimmiltakin riveiltä kentälle on nyt esteetön näkymä. HUOM! Ettei satu vahinkoja, niin varsinkin perheen pienimpien on syytä olla tarkkana, sillä uudet pleksit taipuvat taklauksista katsomoihin päin enemmän.

Jo klassinen frisbee-kilpailu käydään jokaisessa kotiottelussa myös tällä kaudella. Kotiavauksessa lauantaina frisbee-kisan voittajalle palkintona on taulu-tv!

Taisteleva HPK

HPK:n miehistön uusin hankinta Zach Hamill korkkaa oman Liiga-uransa myös tänään. Reilun viikon verran joukkueen kanssa harjoitellut Hamill on päässyt joukkueeseen hyvin mukaan.
– Hamill vaikuttaa erittäin hyvältä hankinnalta ja sopeutunut hyvin. Tottakai pelisysteemin omaksuminen ottaa hetken, mutta pitää antaa aikaa, kertoo päävalmentaja Arvonen.

Joonas Vihkolla on selkeä näkemys, miltä tämän kauden HPK näyttää.
– Me pelataan työteliästä ja liikkuvaa peliä. Yritetään pitää kiekkoa paljon ja ajoittain siitä on jo näkynyt harjoituspeleissäkin hyviä asioita. Jalkoja nykyjääkiekossa tarvitaan.

Nähdään Ritari-areenalla!

Muista saapua ajoissa lauantaina, happy hour klo 15-16!

Kämmen 12.9.2014

12.09.2014 10:58

Jaa artikkeli: