HPK ottaa Lehikoisen try-outille

Hämeenlinnan Pallokerho testaa seuraavan kolmen ottelun ajan 25-vuotiasta Esa Lehikoista. Puolustaja tulee pelaamaan HPK:n paidassa tammikuun tasausottelut Saipaa vastaan sekä ensi tiistain kotiottelun HPK-Tappara.

– Try-outin kautta mennään ja toivotaan, että Esa onnistuu hyvin. Lisäpuolustaja tulee tarpeen. Haluamme pelata varman päälle, sillä sarja on pitkä ja loukkaantumisia tulee välillä, kertoo HPK:n pelaajakoordinaattori Janne Laukkanen viitaten loukkaantuneeseen Tuukka Mäkelään.

Lehikoinen on pelannut tällä kaudella Rauman Lukossa SM-liigaa seitsemän ottelun verran. Lehikoisen pelaajakortti SM-liigan sivuilla.

Lisää etsitään

HPK on jo pitkään ollut kiikarit kädessä pelaajamarkkinoilla, mutta sopivia vahvistuksia ei ole vielä löytynyt. Laukkanen sanookin, että tilanne on erittäin haastava.

– Pelaajamarkkinat ovat erittäin suppeat. Olemme etsineet pakkia ja keskushyökkääjää, ja toivottavasti pakki on nyt löytynyt, viittaa Laukkanen Lehikoiseen.

– Sama viesti edelleen katsomoon, töitä tehdään hiki hatussa oikeiden vahvistuksien löytämiseksi.

Laukkanen vastaa HPK:n kannattajien esittämiin kritiikkiin vahvistusten liian myöhäisestä saapumisesta muistuttamalla, että jaossa on vielä 63 sarjapistettä.

– Kyllä tässä edelleen taistellaan kohti tavoitetta eli paikkaa kymmenen parhaan joukossa. Vielä ei ole myöhäistä, itseluottamuksen löytämällä tästä joukkueesta lähtee kyllä tehoja.

HPK Tiedotus 18.1.2012

18.01.2012 16:24

Jaa artikkeli: