HPK käyttää Luceniuksen option – Krivosikille jatkosopimus

HPK käyttää hyökkääjä Niclas Luceniuksen sopimuksessa olevan option ensi kaudesta. Keskushyökkääjä pelaa täten HPK:n paidassa myös Hämeenlinnan Pallokerhon 90-vuotis juhlakaudella.

HPK-HIFK 17.11.2018

HPK pestasi kaksi vuotta poissa liigakaukaloista olleen Luceniuksen marraskuussa. Kuluvalla kaudella 32 pelaamassaan ottelussa Lucenius on kerännyt huimat 13+16=29 tehopisteet.

HPK Liiga Oy:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo olevansa tyytyväinen Luceniuksen otteisiin.

– Niclas on osoittanut, että hän haluaa palata suomalaisen jääkiekon huipulle ja on siinä hyvällä tiellä. Hän on ollut meille selkeä vahvistus ja haluamme käyttää optiomme ensi kaudesta. Niclas on osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen ja pelaa meillä juhlakaudella isossa roolissa.

Myös Krivosik juhlakauden HPK:ssa

HPK on tehnyt myös vuoden mittaisen jatkosopimuksen Filip Krivosikin kanssa. Slovakialaishyökkääjä on ollut HPK:n sopimuspelaaja kolme kautta ja kehitys on Toivolan mukaan edennyt eritoten kuluvalla kaudella.

– Filip on ottanut ennen kaikkea tällä kaudella hyviä kehitysaskeleita. Ensi kaudeksi pitää vielä parantaa, mutta uskomme, että hän pystyy ottamaan lisää vastuuta HPK:ssa.

 

HPK pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina JYPiä vastaan. Ottelun jälkeen Hämeenlinnan ja Tampereen Nuorkauppakamarit järjestävät yhteistyössä hyväntekeväisyyshuutokaupan, jossa kerätään varoja Tampereen Lastenklinikan tuki ry:lle käytettäväksi pienille syöpäpotilaille Tampereen Yliopistolliseen sairaalaan. Tapahtumasta lisää täältä.

Liput HPK-JYP -otteluun tästä!

21.02.2019 12:55

Jaa artikkeli: