HPK-JYP lauantaina! Ottelun jälkeen hyväntekeväisyyshuutokauppa!

NUORKAUPPAKAMARI KERÄÄ HYVÄNTEKEVÄISYYSHUUTOKAUPALLA VAROJA TAMPEREEN LASTENKLINIKALLE

Hämeenlinnan ja Tampereen Nuorkauppakamarit yhteistyössä järjestävät Nuorkauppakamareiden jääkiekkoturnauksen yhteydessä hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä Tampereen Lastenklinikan tuki ry:lle käytettäväksi pienille syöpäpotilaille Tampereen Yliopistolliseen sairaalaan.

Hyväntekeväisyyshuutokauppa järjestetään lauantaina 23.2.2019 Hämeenlinnan Ritari-Areenalla pelattavan HPK-JYP ottelun jälkeen Kerho-ravintolassa (n. klo 19.30). Huutokauppaan kohteita ovat lahjoittaneet jääkiekon Liigajoukkueista mm. HPK, Tappara, JYP sekä HighPeak Finland Oy on lahjoittanut huutokaupattavaksi Leijonapaidan. Näiden huikeiden huutokauppakohteiden lisäksi Kiekkobussi Oy on lahjoittanut huutokauppaan Patrick Laineen Winnipeg Jetsin pelipaidan. Huutokaupattavat kohteet julkaistaan facebook-tapahtumassa (https://www.facebook.com/events/2102853563107361/)

Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitetaan 100% hyväntekeväisyyteen.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle. Hämeenlinnan nuorkauppakamari haluaa osaltaan kehittää Hämeenlinnaa ja sen seutukuntaa alueen elinvoiman kehittämiseksi ja tuoda sen potentiaalia näkyväksi laajemmin yhteiskunnassa.

 

Lisätietoja hyväntekeväisyyshuutokaupasta antaa:

Sini Tuominen, projektipäällikkö, [email protected], 050 4042636 (turnaus kokonaisuudessaan)

Marko Paasu, [email protected], 050 5711614 (huutokauppa)

21.02.2019 10:26

Jaa artikkeli: