Hämeenlinnan Pallokerho 90 vuotta – juhlaviikon ohjelma

Hämeenlinnan Pallokerho juhlii 90-vuotista historiaansa joulukuun ensimmäisellä viikolla. HPK pelaa kaksi kotiottelua juhlaviikolla: torstaina 5.12. HPK-TPS ja lauantaina 7.12. HPK-Tappara. Lauantain juhlaottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 16.00.

Juhlaviikon ohjelman ja erityiset asiat löydät alta.

90v juhlaottelu lauantaina 7.12. pelataan erikoispaidoilla

HPK pelaa 90-vuotisjuhlaottelunsa lauantaina 7.12.2019 klo 16.00 Tampereen Tapparaa vastaan. Ottelun ensimmäisessä erässä HPK käyttää erikoispaitoja, jotka on teetetty 1970-luvun pelipaidan mukaisella tyylillä.

Osa ottelun paidoista myydään illan juhlagaalassa Scandic Aulangolla, loput myydään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Liput otteluun tästä!

HPK-TPS 5.12. pelataan sotiemme veteraanien kunniaksi ja tukemiseksi

HPK yhteistyössä Panssariprikaatin kanssa järjestää sotiemme veteraanien kunniaksi veteraaniottelun 5.12. Ottelussa HPK saa vastaansa Turun Palloseuran.

Ottelun alussa Hattulan ja Hauhon yhdistetty Veteraanikuoro esittää kappaleen “Minä katson tätä maata”. Laulun ottavat jäällä vastaan sotiemme veteraanit.

HPK pelaa ottelun ensimmäisen erän oranssissa maastokuvioisessa paidassa, jossa mukana mm. Sotiemme Veteraanit ja Sotiemme Naiset logot sekä panssarijoukot 100v logo. Paidat myydään ottelun jälkeen Kerho-ravintolan paitahuutokaupassa ja huutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä sotiemme veteraanien hyväksi. Ennakkohuutoinfo tämän artikkelin lopussa.

Liput otteluun tästä!

Hämeenlinnan Pallokerho Hall of Fame

Hämeenlinnan Pallokerhon Hall of Fame täydentyy viidellä Kerholaisella, jotka ovat omalla tekemisellään vaikuttaneet merkittävästi HPK:n 90-vuotiseen historiaan.

Hall of Fame nimitykset tehdään juhlaottelun alla 7.12.2019. Seremoniat alkavat juhlaottelussa noin klo 15.50.

Ansiomerkit

HPK myöntää kahdesti tänä vuonna ansiomerkkejä. HPK:n hyväksi työtä tehneet voivat saada joko pronssisen, hopeisen tai kultaisen ansiomerkin. Merkkejä myönnetään 7.12.2019 ja 15.2.2020. Ensimmäisenä myönnetään kultaiset jääkiekkoon painottuvat ansiomerkit ja ne jaetaan juhlagaalassa. 15.2.2020 ovat vuorossa muuhun työhön liittyvät kultaiset ansiomerkit sekä kaikki hopeiset ja pronssiset ansiomerkit.

HPK on hakenut Suomen Jääkiekkoliiton ansiomerkkejä seuratoimijoilleen. Jääkiekkoliiton ansiomerkeistä pronssiset ja hopeiset jaetaan juhlaottelussa, kultaiset juhlagaalassa.

Kakkua ja tatuointeja juhlaottelussa

HPK Liiga Oy tarjoaa 2000 ensimmäiselle kakkukahvit lauantain juhlaottelussa. Kakkua ja kahvia ovat jaossa myyntipisteissä ympäri Pohjantähti Areenan.

O’ranssi ravintolassa Unique Art tarjoaa mahdollisuuden ottaa tatuointi jäähallissa. HPK:n kaksinkertainen Suomen mestari, nykyinen tatuointiartisti Janne Lahti sekä artistit Säde Sonck ja Hanna Väinölä ovat valmiina tekemään HPK-tatuointeja iltapäivän ajan. Kysy lisää infoa ja hinnoista [email protected]

Liput otteluun tästä!

 

Ennakkohuudot veteraanipelin erikoispaidoista

Sitovat ennakkotarjoukset tulee lähettää sähköpostitse 5.12.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen [email protected]

Lisää nämä tiedot tarjoukseesi:

Nimi

Osoite

Syntymäaika

Puhelinnumero

Pelaajan nimi

Ylin tarjoamasi hinta*

Osallistutko huutokauppaan

 

*Ylin tarjoamasi hinta tarkoittaa hintaa, jonka olet maksimissaan valmis maksamaan pelipaidasta. Korotukset ovat 20 €. Et siis maksa automaattisesti jättämääsi tarjousta vaan korotus tulee sen mukaan mitä salissa huudetaan.

Jos samasta paidasta on tullut useampi ennakkotarjous, esim. 50€, 100€ ja 200€, kirjuri huutaa silloin suoraan toiseksi suurimman tarjouksen päälle 20€, eli tässä esimerkissä se olisi 120€ ja henkilö, joka on jättänyt 200€ tarjouksen saa tuotteen 120 eurolla, jos kukaan salissa ei enää korota.

Jos samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous esim. 50€ kolmella asiakkaalla, huudetaan ennakkotarjousten osalta suoraan 50€ ja ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava.

Salissa ei voi huutaa samaa tarjousta kuin ennakkohuuto.

 

04.12.2019 09:00

Jaa artikkeli: