BioRex otteluennakko Tappara-HPK 16.10.2020 – Lehtola

BioRex otteluennakossa HPK:n video- ja maalivahtivalmentaja Juha Lehtola istui juttelemaan maalivahtien maailmasta HPK:ssa. Torstaina nauhoitetussa ennakossa Lehtola ennakoi myös perjantain Tappara-HPK -ottelua.

HPK pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina KalPaa vastaan. Ottelu on perhepeli ja perhepaketit ovat jälleen tarjoushintaisia 35€ (2+2 tai 1+3).  Pidämme sinusta huolta Pohjantähti Areenassa! Pysyt pitämään turvavälit ja annamme sinulle ilmaiseksi kasvomaskin saapuessasi tapahtumaamme!

Suunnitelmat turvallisuudesta Pohjantähti Areenassa ovat mittavia ja riittäviä turvalliseen ottelutapahtumakokemukseen. Toimemme on hyväksytetty viranomaisilla, sairaanhoitopiirin infektioylilääkärillä, aluehallintovirastolla sekä poliisilla. He ovat olleet tyytyväisiä toimiimme ja suunnitelmiin ja puoltavat ottelutapahtumien järjestämistä. Verkkosivuiltamme löytyvät kaikki katsojille suunnatut ohjeet. Ne ovat varsin mittavat ja olemme panostaneet niihin valtavasti, niin rahallisesti kuin ajallisesti.

Turvallisuusohjeemme voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Pääset lippuostoksille tästä!

ps. Lauantain otteluun on muutamia aitioita vielä vapaana. Voit varata seurueellesi/perheellesi oman aition hintaan 350€ / 10 hlöä. Hintaan kuuluu aitiovuokran ja 10 aitiolipun lisäksi lämmin aitiosnack, joka on myös pienten herkkusuiden mieleen. Varaukset Sami Matinkari p. +358 40 451 5534

16.10.2020 08:53

Jaa artikkeli: