BioRex otteluennakko HPK-Tappara 5.2.2022

HPK ja Tappara iskevät yhteen Pohjantähti Areenassa YLEISÖN EDESSÄ tänään lauantaina! Kiekko jäähän klo 17.00 ja liput myy lippu.fi niin kauan kuin lippuja riittää. Lippuluukulle ei erikseen säästetä myytäviä lippuja. Myös aitioita vapaana! Varaa omasi: Sami 0404515534 tai Pasi 0405586999.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä HPK voi täyttää Pohjantähti Areenan kapasiteetista 50 % 5.2.2022 alkaen. Seisomakatsomot pysyvät suljettuina, mutta myös seisomakatsomoiden kausikorteilla pääsee peleihin. Lisäohjeita kausikorttilaisille täältä.

O’ranssi ja Everstin anniskelualue ovat suljettuina ravintolarajoitusten vuoksi lauantain ottelussa. Muut ravintolat ja myyntipisteet palvelevat normaalisti.

Noudatamme HPK:n ottelutapahtumissa aluehallintoviraston voimassa olevaa päätöstä hygieniatoimista. Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskia ja tarjolla olevaa käsidesiä sekä saapumaan tapahtumaamme vain terveenä. Turvavälien pitäminen on mahdollista katsomoissa. Mikäli haluat vaihtaa paikkaasi, voit sen tehdä siirtymällä vapaalle paikalle samassa katsomolohkossa. Muistathan, että kausikortin tai lipun haltijalla on oikeus omaan paikkaansa. Koronapassi ei ole käytössä, emmekä sitä tarkista areenassa.

BioRex otteluennakko

BioRex otteluennakossa kysyimme aamulla hallille saapuneilta pelaajilta, miltä tuntuu saada yleisöä halliin. Gallupin mukaan se on HIENOA!

HPK:n kokoonpano 5.2.2022

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Arto Laatikainen (päivä kerrallaan)
Joel Janatuinen (päivä kerrallaan)
Valtteri Suni (päivä kerrallaan)

 

Maajoukkueessa

Mario Grman

 

05.02.2022 10:40

Jaa artikkeli: