Tervetuloa takaisin Pohjantähti Areenalle: 50 % kapasiteetista käyttöön 5.2. alkaen

On ilo toivottaa teidät vihdoin takaisin Pohjantähti Areenalle seuraamaan HPK:n taistelua playoffs-paikasta Liiga-kaudella 2021–2022!

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä HPK voi täyttää Pohjantähti Areenan kapasiteetista 50 % 5.2.2022 alkaen. Seisomakatsomot pysyvät suljettuina, mutta myös seisomakatsomoiden kausikorteilla pääsee peleihin. Lisäohjeita alla.

O’ranssi ja Everstin anniskelualue ovat suljettuina ravintolarajoitusten vuoksi lauantain ottelussa. Muut ravintolat ja myyntipisteet palvelevat normaalisti.

Noudatamme HPK:n ottelutapahtumissa aluehallintoviraston voimassa olevaa päätöstä hygieniatoimista. Suosittelemme vahvasti käyttämään kasvomaskia ja tarjolla olevaa käsidesiä sekä saapumaan tapahtumaamme vain terveenä. Turvavälien pitäminen on mahdollista katsomoissa. Mikäli haluat vaihtaa paikkaasi, voit sen tehdä siirtymällä vapaalle paikalle samassa katsomolohkossa. Muistathan, että kausikortin tai lipun haltijalla on oikeus omaan paikkaansa. Koronapassi ei ole käytössä, emmekä sitä tarkista areenassa.

Kausikortit

Klubikausikorttilaiset

Klubille kausikorttinsa ostaneet voivat ruokailla klubilla normaaliin tapaan ja seurata peliä omilta paikoiltaan katsomoissa.

Istumakausikorttilaiset

Istumapaikalle kausikorttinsa ostaneet voivat istua tuttuun tapaan omalla paikallaan.

Pyörätuolikausikorttilaiset

Pyörätuolikatsomoon kausikortin ostaneet voivat käyttää normaaliin tapaan katsomonosaansa. Avustaja voi seistä avustettavan vierellä.

Seisomakausikorttilaiset

Olemme varanneet seisomakausikorttilaisille paikat A4-katsomoon. Et tarvitse erillistä lippua, pääset sisään kausikortillasi ja voit istua A4-katsomon vapailla paikoilla. Istumapaikan A4-katsomoon ostaneet ovat etuoikeutettuja omiin paikkoihinsa.

Kannattajakausikorttilaiset

Kannattajakatsomo muuttuu jälleen D1-istumakatsomoksi ja kannattajakausikortin omistajat voivat nauttia pelistä D1-katsomossa.

Irtoliput

Irtoliput ovat myynnissä lippu.fissä. Rajallisesta kapasiteetista johtuen kaikkiin katsomoihin ei voida myydä lippuja.

Lippu kannattaa siis ostaa heti lipunmyynnin auettuna. HPK ei säästä erikseen lippuja myytäväksi lippuluukulle.

Myyntiin avataan tässä vaiheessa vain 5.2.2022 ottelu HPK-Tappara. Muiden otteluiden lipunmyynnistä tiedotetaan erikseen.

04.02.2022 18:58

Jaa artikkeli: