BioRex otteluennakko HPK-Tappara 10.9.2021 – Nenonen

Liiga-kausi 2021-2022 on vihdoin täällä, kun HPK ja Tappara iskevät yhteen Pohjantähti Areenassa klo 18.30! BioRex otteluennakossa tietysti HPK:n kapteeni Markus Nenonen!

Liput ovat myynnissä lippu.fissä ja Kerho-ravintolassa sekä Lippupisteen valtakunnallisissa myyntipisteissä. Lippuja voi ostaa kaikkiin katsomonosiin eikä lohkojakoa enää Pohjantähti Areenassa ole!

Lue alta myös ottelutapahtumaan liittyvät tiedot.

Osta liput tästä!

 

Ottelutapahtuma suuntaa kohti normaalia

Ottelutapahtuma ottaa askeleita normaaliin suuntaan yleisön palatessa Pohjantähti Areenalle. Monien rakastamat Pikkuritarit tekevät paluun. Syyskaudella jäällä nähdään U9-joukkueen kiekkotaitureita.

Lindströmin frisbee-kisa on jälleen ohjelmassa – ensimmäisenä pottiin laitetaan vapaavalintainen kausikortti HPK:n kotiotteluihin runkosarjassa kaudella 2021-2022 (ei klubikatsomot)!

LähiTapiolan ja Olvin erätaukoskabassa kilpailija tavoittelee jälleen 10000€ maailmanympärysmatkaa! Tarkoituksena on pysäyttää kiekko jokaiseen aloitusympyrään. Kukaan ei ole tätä helpolta näyttävää tehtävää vielä onnistuneesti suorittanut…

Ravintolamme palvelevat voimassa olevien ohjeiden mukaisesti. Toivommekin, että KAKUTIssa ja Kerho-ravintolassa hyödynnetään myös Pohjantähti Areenan valtaisa terassi, jossa on 600 asiakaspaikkaa! E-Lipan kokonaista ja katsomot kattavaa anniskelualuetta emme vielä saa käyttöön, mutta Parviravintola Eversti palvelee E3-katsomon takana. Myös O’ranssi palvelee eteläpäädyssä. Klubikausikorttilaiset nauttivat omista palveluistaan Klubilla.

Yleistietoa turvallisuudesta Pohjantähti Areenassa

Lippuja voi ostaa vapaasti kaikkiin katsomonosiin eikä lohkojakoa Pohjantähti Areenassa ole.

Perjantain 3.9.2021 päätöksellään HPK noudattaa tällä hetkellä 75% kapasiteettia kotiareenassaan ja tiedottaa mahdollisista muutoksista verkkosivuillaan. Jokaisella katsojalla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja suosittelemme vielä käyttämään kasvomaskia. Saavuthan vain terveenä ottelutapahtumiin. Yleisellä tasolla Pohjantähti Areenassa on paljon ilmatilaa. Tartuntoja ei ole koko koronaepidemian aikana tapahtunut HPK:n otteluissa eikä karanteeneja ole määrätty yleisölle. Halliin on turvallista tulla.

Turvaväliohjeistuksia on lievennetty ja poistettu useilla alueilla, eikä niitä vaadita Kanta-Hämeen alueen tapahtumissa. Silti asiakas voi halutessaan luoda turvavälin muihin katsojiin HPK:n kotiotteluissa. Istumakatsomoissa voi vaihtaa paikkaa vapaalle paikalle niin halutessaan. Vapaaksi paikaksi luokitellaan paikka, johon kukaan ei ole ostanut irtolippua tai kausikorttia. Halutessaan asiakas voi käydä lippuluukulla vaihtamassa lipun tai kausikortin paikkaa illan otteluun. Paikka pyritään osoittamaan samasta kategoriasta kuin alkuperäinen lippu.

Ravintolamme noudattavat kulloinkin voimassa olevia rajoituksia ja ohjeita.

Tervetuloa matkalle mukaan – Nyt Mennään!

Osta liput tästä!

10.09.2021 08:37

Jaa artikkeli: