BioRex-otteluennakko HPK-Jukurit 27.9.2022

Viikon ensimmäinen ottelu pelataan Pohjantähti Areenalla Jukureita vastaan. HPK lähtee ottelupäivään sarjataulukon sijalta kuusi ja Mikkelin Jukurit sijalta yksitoista. Piste-ero kuusi ottelua pelanneiden joukkueiden välillä on neljä. Alla HPK:lla on tappio Kärpistä ja Jukureilla Tapparasta. 

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kertaalleen, kun HPK kävi viemässä pisteet Mikkelistä viihdyttävän kamppailun jälkeen lukemin 4-5. Ottelussa Steve Moses oli tehokkaalla tuulella ja viimeisteli kaksi maalia. Illalla nähdään kuka tänään pistää kiekkoa reppuun, nähdään #illallahallilla! Liput tästä!

Joukkueiden edelliset kohtaamiset

(Kausi 2022-2023) 16.9.2022 Jukurit-HPK 4-5
(Kausi 2021-2022) 21.1.2021 Jukurit-HPK 1-5
(Kausi 2021-2022) 11.1.2021 HPK-Jukurit 3-1

 

BioRex-otteluennakkohaastattelussa Michael Joly

 

HPK:n kokoonpano 27.9.2022

 

Poissa kokoonpanosta

Mathias Trettenes (yhden (1) ottelun pelikielto Kärpät-HPK-ottelun tilanteesta 24.9.2022.) Lisätiedot tästä.

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

Miro Karjalainen (1 vko)
Niclas Tenhovuori (1 vko)
Petteri Nurmi (2 vko)
Jiri Pärssinen (3 vko)
Markus Nenonen (5 vko)

 

Pohjantähti järjestää kiertueen lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta

Vakuutusyhtiö Pohjantähti haluaa jatkaa lasten ja nuorten hyvinvointia edistävää työtä järjestämällä kiusaamisen vastaisen ja yhteisöllisyyttä lisäävän Pohjantähti Tour -kiertueen.

Pohjantähden vastuullisuustyöhön linkittyvä, lasten ja nuorten hyvinvointia edistävä Pohjantähti Tour -kiertue järjestetään kuudella paikkakunnalla yhteistyössä turkulaisen Projekti Radikaalin kanssa.

Pohjantähti Tour -kiertueella Projekti Radikaalin nuoret vierailevat kouluissa herättämässä keskustelua kiusaamisesta ja sen ehkäisemisestä. Vierailuilla nuoret keskustelevat siitä, mikä kaikki on kiusaamista sekä mitä nuorten olisi mahdollista tehdä kiusaamisen vähentämiseksi.

Lisäksi Pohjantähti jakaa luentoihin osallistuville koululaisille lippuja paikallisiin jääkiekko-otteluihin, joihin he voivat mennä yhdessä vanhemman kanssa. Otteluiden teemana on lasten ja nuorten hyvinvointi, joten aihe on esillä myös halleilla.

”Halusimme tarjota koululaisille mukavaa yhdessä tekemistä vapaa-ajalle. Kaikki eivät tietysti ole jääkiekkofaneja, mutta kannustava tunnelma tuttujen kanssa vie toivottavasti mukanaan”, kertoo Pohjantähden vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Jenni Niiranen.

Pohjantähti Tour alkaa syyskuussa Hämeenlinnasta ja päättyy Turkuun lokakuussa.

”Odotamme innolla kiertueen alkua, että pääsemme tärkeän asian äärelle lasten ja nuorten kanssa kasvotusten. On mahtavaa, että kiertue polkaistaan käyntiin pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme HPK:n kotiottelussa ja se myös päättyy HPK:n otteluun lokakuussa Turussa ”, iloitsee Niiranen.

Tiistain HPK-Jukurit-ottelussa yleisöllä on mahdollisuus osallistua kiertueella kerättävän hyväntekeväisyyspotin kasvattamiseen Pohjantähden promopisteellä Pohjantähti Areenan eteläpäädyssä. Jokaista yleisön kuntopyörällä polkemaa minuuttia kohden Pohjantähti lahjoittaa pottiin 100 euroa. Pohjantähden kiertueella keräämä rahasumma lahjoitetaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi. Promopisteellä on mahdollista osallistua myös Petteri Nurmen pelipaidan arvontaan!

Pohjantähti Tour -otteluaikataulu

27.9.2022 Hämeenlinna, HPK–Jukurit

28.9.2022 Helsinki, HIFK–Sport

6.10.2022 Jyväskylä, JYP–Sport

12.10.2022 Oulu, Kärpät–Sport

18.10.2022 Tampere, Ilves–Lukko

19.10.2022 Turku, TPS–HPK

 

Lipunmyynti

Liput tästä!

Lippuja myydään myös Kerho-ravintolassa klo 17 asti, Lippupisteen lipunmyyntipisteissä sekä Pohjantähti Areenan lippuluukulla klo 17.30 alkaen!

 

HPK:n viikon loput ottelut: 

Perjantai 30.9. HPK-HIFK Liput tästä!
Lauantai 1.10. Ilves-HPK

27.09.2022 10:46

Jaa artikkeli: