BioRex otteluennakko HPK-Ilves 11.12.2021 – Lebedeff

Juhlahumua on luvassa lauantain ottelussa, kun Hämeenlinnan Pallokerho juhlii 92-vuotista taivaltaan ja HPK Kannattajat 10-vuotissyntymäpäiviään. Illan polkaisee käyntiin Kerho-ravintolassa Aki Heino Band klo 16.15.

HPK ja Ilves iskevät yhteen klo 17.00 alkavassa kamppailussa. Kerho pelaa ensimmäisen erän 1970-luvun puolivälin innoittamilla pelipaidoilla. Paidat tulevat myyntiin vuoden 2022 puolella.

Lindströmin fribakisassa palkintona Tuuski-kabinetti 30.12. pelattavaan HPK-Kärpät-otteluun. Osta 5€ friba myyntipisteestä ja nakkaa se toisella erätauolla Lindströmin matoille ja voita!

Kerho-shopiin on saapunut uusia pipoja ja valikoima pelaajamukeja. Osta Nenosen, Laurikaisen, Tikan tai Jolyn muki jo tänään joulua varten! Pipoissa valikoimaa riittää, pipot on merkitty erilaisin HPK-merkkauksin.

Jälkipeleillä Kerho-ravintolassa HAPPY HOUR synttäreiden kunniaksi! Kuulemme myös pelaajahaastatteluja!

Ottelun sisäänpääsyyn vaaditaan koronapassi. Lue lisää täältä.

Liput otteluun LIPPU.FI/HPK

BioRex otteluennakko

HPK:n pisteputki katkesi perjantaina Mikkelissä. Ilta oli tuloksen valossa varsin harmillinen, mutta pelin sisällä nähtiin myös onnistumisia. Eilisen pelin vaihtoaitiosta seurannut Daniel Lebedeff ottaa tänään torjuntavastuun. Miten Lebe näki eilisen ja mitkä ovat lääkkeet uuteen nousuun? Kuullaanko myös ilmoittautuminen Kerho-ravintolan jälkipeleille?

HPK:n kokoonpano 11.12.2021

kokoonpano päivittyy klo 13 jälkeen

Jaakko Niskala pelaa lainasopimuksella HPK:ssa tämän viikon.

Poissa kokoonpanosta loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, suluissa arvio paluusta:

 

Pelikiellossa:

Philippe Cornet (väliaikainen)

kokoonpano päivittyy klo 13 jälkeen

11.12.2021 11:20

Jaa artikkeli: