Koronapassi täyteen käyttöön HPK:n Liiga- ja U20-kotiotteluissa

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä Kanta-Hämeessä järjestettävien yli 50 henkilön tilaisuuksien edellytyksenä on 4.-31.12.2021 välisellä ajalla koronatodistus.

Päivitys uutiseen 28.12.2021: Eduskunta on päättänyt tartuntalain määräaikaisten pykälien jatkosta vuodelle 2022. Tämän myötä Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt jatkopäätökset pykälän 58 d mukaisista, tilojen terveysturvallista käyttöä koskevista määräyksistä Kanta-Hämeessä 31.1.2022 saakka.

HPK:n Liigajoukkueen kotiotteluissa ja HPK U20-joukkueen kotiotteluissa koronapassi ja henkilöllisyys tarkastetaan jokaiselta tapahtumaan saapuvalta 16-vuotiaalta tai sitä vanhemmalta asiakkaalta. Koronapassin voi näyttää puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilla.

 

Pohjantähti Areenaan HPK:n Liiga-otteluun tai U20-otteluun saapuessaan 16-vuotiaan ja sitä vanhemman asiakkaan tulee esittää:

– todistus kahdesta koronarokotteesta (myös 1/1 merkintä mahdollinen: sairastettu koronavirustauti + yksi rokote) TAI

– todistus sairastetusta koronavirustaudista TAI

enintään 72 tuntia vanha negatiivinen koronatestitulos.

 

Todistukset löytyvät Omakannasta.

Lisätietoja STM:n sivuilta koronapassista.

Aluehallintoviraston tiedote asiasta https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69926502

 

Koronatodistus

HPK Liiga Oy ja Lippupiste Oy on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien ohjeistusta Koronatodistuksesta. Ostamalla lipun (tai kausikortin) tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Lippupiste Oy tai HPK Liiga Oy ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa Koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

28.12.2021 11:19

Jaa artikkeli: