A-nuorten lopun kiri ei riittänyt ensimmäisessä finaalissa

TPS A – HPK A 3-2 (2-1,1-0,0-1)

HPK:n A-nuoret aloittivat lauantaina Nuorten SM-Liigan finaalit. Vastassa Turun HK Areenalla oli TPS.

HPK aloitti ottelun erinomaisesti ja osoitti turkulaisille vaarallisuutensa. Koko kauden hyvin pelannut puolustaja Sameli Ventelä siirsi HPK:n 0-1 -johtoon ajassa 2.18. Esityön avausosumaan antoivat Markus Niemeläinen ja Ismo Nikkinen.

TPS kuitenkin löi pelin tasoihin noin kolme minuuttia myöhemmin. Ylivoimalla syntyneen maalin teki Julius Vähätalo. TPS pääsi ensimmäiselle erätauolle johtoasemassa 2-1, kun Manu Honkanen onnistui maalinteossa.

Kiri ei ihan riittänyt

TPS lisäsi johtoaan kahteen maaliin heti toisen erän alkuun Oskari Siikin maalilla. Muutoin toinen erä oli maaliton.

Kolmatta erää pelattiin pitkään TPS:n kahden maalin johtoasemassa. HPK laittoi kuitenkin kirivaihteen päälle ja ajassa 54.17 HPK:n Harri Kainulainen kavensi tilanteeksi 2-3. HPK haki lopussa vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tällä kertaa kiri ei tuonut tulosta.

TPS:n miehistössä monella pelaajalla on Liiga-kokemusta. Kirkkaimpana tähtenä numerolla 51 pelaava Mikko Rantanen on erittäin vaarallinen. Rantasen saldo lauantai-iltana oli kaksi syöttöpistettä.

Joukkueet jatkavat finaalisarjaa heti huomenna sunnuntaina Hämeenlinnassa. Ottelu alkaa Ritari-areenalla klo 16.

Liput: Aikuiset 15 € / Lapset, eläkeläiset, opiskelijat 7 €.
Ritari-areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua eli klo 15.00.
HPK:n kausikortilla näet myös tämän ottelun veloituksetta!

Täytetään halli yhdessä ja kannustetaan A-nuoret voittoon! Tervetuloa nauttimaan finaaleista!