A-Nuoret: Playoff-taisto Ilvestä vastaan alkaa tänään!

Tänään pyörähtävät käyntiin A-Nuorten playoffit. Hämeenlinnassa näitä otteluita on odoteltu vesi kielellä jo muutama viikko sen jälkeen, kun HPK varmisti sarjavoittonsa jo helmikuun alussa. Vastaan hämeenlinnalaisia asettuu puolivälierissä Tampereen Ilves. HPK on voittanut jokaisen keskinäisen kohtaamisen (3-2,1-6,3-6), kaksi näistä voitoista osui HPK:n 11 ottelun voittoputkeen. HPK:n päävalmentaja Antti Pennasen mukaan menneet ovat nyt menneitä.

– Millään muulla ei ole tällä hetkellä väliä kuin keskiviikon ottelulla. Muutamassa viime pelissä tutuksi tulleiden omanpään kiekonmenetyksien on loputtava. Olen kuitenkin luottavainen joukkueeseen, on hienoa saada jälleen panosta otteluihin.

Pennanen kuvailee Ilvestä kiekollisesti taitavaksi joukkueeksi. Ilveksestä voidaan nostaa esiin ennen kaikkea eilen Ilveksen liigajoukkueen ykköskentässä pelannut Michael Keränen.

HPK:n pistenikkarit Teemu Rautiainen ja Otto Paajanen huilasivat viimeisen runkosarjan ottelun. Lisäksi Ville Järveläinen vahvisti B-Nuorten rivejä viimeisellä kierroksella. Tänään kuitenkin heidät nähdään jälleen A-Nuorten pelissä, tosin eri kentissä. Rautiainen pelaa ykköskentässä Joonas Mäkisen ja Marko Rairaman kanssa, Paajanen ja Järveläinen sen sijaan kakkoskentässä Mika Erkkilän kanssa. Palaavatko Rautiainen, Paajanen ja Järveläinen yhteen ottelun tiimellyksessä? Jatkuuko HPK:lla sama lento kuin runkosarjassa?

Playoff-taisto alkaa tästä.

Tervetuloa Ritari-areenalle!

 

Ottelupari HPK-Ilves Puolivälierät:

pvm klo
ke 2.3.     19.00     HPK-Ilves  
pe 4.3. 19.00 Ilves-HPK
la 5.3. 14.00 HPK-Ilves
ma 7.3. 19.00 Ilves-HPK (tarvittaessa)     
ke 9.3. 19.00 HPK-Ilves (tarvittaessa)

02.03.2011 14:45

Jaa artikkeli: