72: Ensi viikolla takaisin kokoonpanoon!

Moikka!

Maaottelutaukoa siis vietetään tällä viikolla ja meno hallilla on mun mielestä hyvää. Itse olen vielä tän viikon lasaretin puolella, mut ens viikolla pitäis olla mukana jo Saipan kaadossa.

3 viikkoo oon siis nyt ollu sormi murtuneena ja kulunut viikko on kyllä ollu siistein niistä. Nimittäin tällä viikolla oon saanu noi jalkapotilaat mukaan tonne jäälle luisteleen mun kanssa. Etenkin tiistaina oli kovat Hirpan vetämät luistelutreenit, mutta niistä voi lisäkysymykset esittää Juselle. Me loukkantuneet ollaan siis tehty kovasti töitä et pysytään ens viikolla joukkueen vauhdissa mukana. Meidän loukkaantuneiden osaston pitäis ens viikolla tyhjentyä lähes kokonaan.

Itse Joukkue on tän viikon ollu vähän vajaamiehitetty, mut a-juniorit on hienosti käyny tuuraamassa. Vaikka nekään ei oo löytäny keinoja pysäyttää Mäksää. Mähän otin T-73 jo kesällä mun siipien suojaan ja puolen vuoden treenauttamisen jälkeen Mäksän taidot on tullut optimaaliselle tasolle. Ens viikosta eteenpäin on siis lupa odottaa entistäkin taitavampaa ja viihdyttävampää Tuukka Mäkelää.

Tänään (torstaina) ois Forssassa vielä FPS vastassa. Sit vietetään meille harvinainen pitkä viikonloppu, jotta ollaan hyvin latautuneita ja levänneitä kuukauden rutistukseen ennen joulutaukoa.

Vaikean alkukauden jälkeen ja syyspimeiden aikaan Me tarvitaan yleisön tukea halliin, siispä keskiviikkona nähdään!!

Piispanen_Arsi_DSC_8557 -Arsi

Pelaajablogi 10.11.2011

10.11.2011 05:56

Jaa artikkeli: